ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מעדיפה שלא להזדהות..
נושא: צריכה עזרה דחוף...
בתאריך: 23/6/2007  15:00

תוכן ההודעה:

אני לא יודעת כל כך למי לפנות ועם מי לדבר, אז בגלל זה החלטתי לכתוב בפורום הזה ולהתייעץ אתכם...

אני סיימתי קורס לפני 4 שבועות בערך, לאחר שסיימתי את הקורס סיפחו אותי למקום מסוים (אני מעדיפה בנתיים להישאר בעילום שם ואנונימיות), שבו אני משרתת נכון לרגע זה...

הכל היה טוב ויפה, אך לצערי גיליתי שהתפקיד שלי הוא הדרכה, דבר שלא למדתי בקורס, ואפילו ששאלו בקורס אם מישהו מוכן להדריך בעתיד, אני הייתי מבין הבודדות שלא הרימו את היד...

כשניגשתי למפקדת שלי וביקשתי ממנה לעבור (אין לי מושג איך עוברים יחידות בצה"ל כי אני די חדשה בכל המערכת הזו) היא אמרה לי: "אני ממש ממליצה לך שלא לעבור, כי אני אדאג לזה שאת תבכי על הרגע הזה שביקשת לעבור, ובנוסף תקחי בחשבון שאני אדאג לזה שתהיי עובדת רס"ר בבקו"מ למשך יותר מחודשיים, והתפקיד הבא שלך יהיה ממש בדיחה..."
מאותו הרגע אני ממש פוחדת ממנה, אני לא מסוגלת לפנות אליה בבקשות...

שאר החיילים שמשרתים איתי גם מאוד מפחדים ממנה, היא פשוט עושה לנו טרור, היא נותנת לנו משימות וטוענת שאם לא נגיש אותן עד תאריך כזה וכזה יהיה לנו לילה לבן, ובנוסף לזה נעלה למשפט.

אני לא מסוגלת לשרת במשך שנתיים עם מפקדת כזאת, העניין הוא שאני פוחדת לבקש העברה, כי אני פוחדת שהיא לא תתן לי לעבור והיא תתנכל לי במהלך כל השירות הצבאי שלי...

חשבתי ללכת לקב"ן, אבל אני לא רוצה שהחיים שלי יהרסו בגלל מפקדת כזו, וחוץ מזה אני מאוד רוצה לתרום למדינה, אבל לא בתנאים אכזריים כאלה...אני חושבת שאם אני אמשיך לשרת במקום הזה, אני בסוף באמת אצא על סעיף נפשי, מרוב הלחץ הנפשי שהיא גורמת לי...

אני באמת לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות, אז אבקש את עזרתכם, ואם אפשר כמה שיותר מהר בבקשה!!!
רע לי ובאמת שכבר בא לי למות....

בתודה מראש!!!

15:00 | 23/6/2007  צריכה עזרה דחוף... - מעדיפה שלא להזדהות..     
18:54 | 23/6/2007    היא לא הגורם האחרון המכריע - חייל    
20:19 | 23/6/2007       תודה על התמיכה...זה באמת עוזר... - מעדיפה שלא להזדהות..