ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  stav87
נושא: דילמה רצינית
בתאריך: 30/3/2007  01:11

תוכן ההודעה:

שלום רב ח´ברה...!
הסיבה שאני כותב פה היא הסיפור האישי שלי .
ברצוני לדעת יותר מה הפרוצדורה הצבאית במקרה זה וכמובן אשמח גם לשמוע את דעותיכם.
.אז ככה לפני יותר משנה התגייסתי (חתמתי דח"ש בשביל זה) להנדסה קרבית סיימתי את הטירונות והכל נראה אח´לה אח"כ יצאתי לקורס חובשים וגם שם המוטיביצה שלי לא דעכה וחזרתי מרצון לאימון מתקדם..פה מתחילה הסאגה.
לפני חודש וחצי ,שבועיים בטרם אנו מסיימים את האימון, ועולים לקו חשתי במהלך נסיעה ברכבת ברע...התאשפזתי בבסיס שיזפון עם דופק נמוך ביותר והרגשת חולשה מעיקה ..מכאן והלאה אני לא יפרט את התלאות שעודני עובר כדי להגיע לסיכום כללי של תוצאות כלל הבדיקות שעשיתי ...בסיכומו של עניין לאחר גילוי בעייה קרדיאלית אני מאמין שאת השירות הקרבי כמעט ובטוח שאני לא ימשיך ומהכרותי וכמה בדיקות לגבי מדיניות הצבא במקרים כאלו סיכוי יותר מסביר שייבחרו לשחרר אותי על פרופיל רפואי -21.

פה באה ההתלבטות שלי לידי ביטוי ..אם וכאשר ישחררו אותי האם לנסות להתנדב או לקפוץ ל"ים הגדול" של החיים שבחוץ , שגם בהם אני יכול בד בבד לתרום למדינה בדרכים רבות ולא פחותות בערכן וגם כמובן לפתח את חיי היאישיים (השיקול של "מה יגידו" לא בא לידי ביטוי). פה באה עזרתכם בעניין..אם אתם יודעים מה הפרוצדורה הצבאית במקרים כאלו ( האם מתייעצים אם להשאיר בצבא,,מה ההגדרה שלי תהיה ואיזה סוג התנדבות יש וכו´...) או אם סתם בא לכם לחוות דעתכם בעניין אני יותר מאשמח לשמוע...

שלכם סתיו

01:11 | 30/3/2007  דילמה רצינית - stav87     
15:51 | 4/4/2007    יש הרבה מה לדעת בעניין: - מנהל הפורום