ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אבנר
נושא: בבקשה עזרו לי
בתאריך: 29/1/2007  18:07

תוכן ההודעה:

אני פונה אליכם כי אני מרגיש נואש
אני לא יודע לאן לפנות מרוב מצוקה אז אני פונה אליכם בתקווה שאולי אתם תבינו ותעזרו

הבעיה היא כזאתי:
אני חייל במחנה רמון ואני מרגיש מצוקה
אני מרגיש שהמפקדים שלי במחנה רמון מתעללים בי
הם רוצים שאני אצע מהצבא, הם יודעים שאני מסרב לצאת מהצבא כי זה חשוב לי לתרום
אז גורמים לסבול בכוונה כדאי שאני ארצה לצאת
אפילו הקפסית יורדת עלי ומתלונת על זה שאני יוצר לה בלגן ועבודה
בהתחילת דרכי הייתי מנוען ברמון ואז עברתי להיות באלקטרוניקה כי במנועים הרגשתי שאני מבזבז את הפוטנציאל שלי לתרום
באלקטרוניקה החיילים התעללו והתייחסו איילי בצורה שונה בגלל שאני שונה מהם כי אני לא שוחר או הנדסאי ובנוסף על זה שאני לא מיוצאי מזרח אירופה
אז הבנתי שהבעיה היא בבסיס והאמנתי שמשנה מקום משנה מזל
אז פעלתי לעבור לחצרים והם סיפחו אותי לשם בהתחלה בתור שקמיסט ואחר בתור רכז כוח אדם
בחצרים ממש נהנתי מהתקופה שהייתי שם הבעיה היא שאמרתי למפקדים שלי בחצרים את האמת
שאני דיסגרפי זה סוג של דיסלקציה שמנועת ממני לכתוב הרבה וגורמת לי לעשות טעויות בכתב ( בעיקר עם עט או עיפרון)
ובכך שאמרתי להם את האמת אני עשיתי את הטעות של החיים שלי
כי ברגע שהם גילו את זה אנשים מרמון רצו שאני אחזור אליהם
התחננתי שלא יחזירו אותי, שוב רצו שאני אצע מהצבא ושוב סרבתי כי אני מאמין שכל אחד צריך לתרום כפי יכולתו
הצעתי להם לשים אותי בתור חונך של פרחי טייס לעזור להם עם מתמטיקה ופיזיקה כי היה חסר להם חונכים ויש לי מחשבה לוגית מעולה על פי האיבחונים שעשו לי ויש לי ידע במתמטיקה
אבל האנשים ברמון סירבו והחזירו אותי לרמון אני מרגיש שאני לא מסוגל יותר כל שניה שאני נמצא שם אני סובל כמו שלא סבלתי מעולם
אני מפחד שאני אאבד שליטה ואפגע במישהו שאני אוהב אני מפחד להיכנס לכלא על זה שהתעקשתי לתרום למדינה
אני מודע לעובדה שבדרך עשיתי קצת בלגן כדאי שאני אוכל לקבל מקום שבו אני אוכל לתרום טוב יותר
לדעתי זה לא מוסרי לגרום לחייל לסבול כדאי שהוא ירצה לצאת מהצבא
האנשים ברמון לא מאפשרים לי לחזור לחצרים למרות שזה אפשרי
אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי אתם התקווה היחידה שלי!
כבר פניתי להרבה גורמים והם לא עוזרים בכלל
אולי יש לכם רעיון בשבילי או דרך כשלהי להפיץ את המידע הזה למישהו שכן יוכל לעזור לי

18:07 | 29/1/2007  בבקשה עזרו לי - אבנר      
22:34 | 30/1/2007    פנה אלינו בבקשה בדחיפות באימייל עם פרטיך והמקרה - צוות הקשב    
13:16 | 31/1/2007       כבר שלחתי (ל"ת) - אבנר