נשלחה על ידי:
חסוי
נושא: חברה אני צריך עזרה בתאריך: 26/8/2006 22:02
תוכן ההודעה:
טוב זה קצת ארוך אבל שיהיה
טוב ביום שבת (20.8) ההורים שלי נסעו לבולגריה...השאירו אותי לבד בארץ.
הלכו עם 3 האחים שלי ואחותי, לקחו גם תכלבה שלי :(
בזמנו עוד לפני שהם עזבו גרתי איתם ברעות ושרתתי בנחשונים בסיס ממש אבל ממש קרוב לבית.
קיצר הייתי שם כמה חודשים טובים, כולם אהבו אותי, הייתי מסודר וכו..
הסברתי למפקדת שלי שאני עומד להיות חייל בודד ושבא לי לעבור לגור בצפון (עם סבא וסבתא שלי)
לא רציתי להשאר ברעות כי אני מכיר אותי...מי יעשה כביסה? מי יבשל? אני? אין מצב אני אוהב תצבא ואני בחיים לא מתלונן...אני גובניק אבל באמת אני תורם כמה שאני יכול...
בעיקרון התפקיד שלי הוא של חפשנים עשיתי קורס קשג מי שלא מכיר עזבו זה לא חשוב אני סתם מספר...
קיצר אני גר כבר חודש בצפון המשפחה שלי הייתה כאן עד יום שבת. נשארתי לבד...
להגיד לכם תאמת? אני עוד לא מתגעגע למשפחה שלי, באמת אני בסדר אני כבר לא ילד זה באמת לא קשה לי...
מה שכן קשה לי זה שאני גמור! אני רק 10 חודשים בצבא אבל אני גמור! גם מבחינת פיזית וגם נפשית!
פעם בשבוע אני צריך לעשות לילה ולשמור 4 שעות (מ 6 עד 10) שזה ממש אבל ממש בקטנה...
פעם באיזה 11 שבועות משהו כזה בערך אני צריך לסגור שבת. עוד לא סגרתי שבת בבסיס הזה אז אני לא יודע כמה אני שומר וכו אבל זה לא חשוב.
טוב קבלתם תרקע עכשיו תבינו מה הבעיה:
ביום שהתגייסתי הבטחתי שאני לא יראה קבן לא משנה מה יקרה וגם הבטחתי שאני יצא לקורס קצינים.
עכשיו עם כל ההבטחות האלו וכו אמרתי שאני רוצה להנות שנה וקצת ורק אז לצאת לקצונה.
מה זה להנות? להנות זה לא לעשות לילות, לחזור כל יום מוקדם, קיצר להתחפשן כמה שרק אפשר אבל אם באמת צריכים אותי שידעו שאני תמיד מוכן לעזור, כמו שעשיתי במלחמה...אני רק חודש בבסיס ומכבדים אותי כאילו אני איזה מבס או משהו כזה...אין לכם מושג מה עשיתי בשביל המדינה היפה שלנו..
טוב חזרה לעניין...
אממ אני לבד, יענו בלי המשפחה שלי (סבא וסבתא שלי זה לא נחשב אתם בטח מבינים אותי) בלי החברים שלי כי כולם ברעות ואני לא יכול להיות שם כל שבוע זה שעתיים נסיעה לכל כיוון ושוב אני גמור...
אני רוצה להנות...
פטורים אני מוציא אחד אחד, פרה פרה...
פטור לזקן עד סוף השרות כבר יש לי לקח לי שניה
פטור לנעליים אני מקבל ביום שלישי
מה שחסר לי זה רק לינת בית...
עכשיו השאלה שלי:
האם אני יכול להוציא לינת בית עם כל הסיפור הזה בלי לראות קבן? אני לא מוכן לראות קבן גם אם ישלמו לי
סבא שלי חולה אבל אני לא רוצה להביך אותו ואני לא רוצה לנצל אותו כי תכלס עם העזרה שלו יענו ביקור בית וכו בשניה אני מקבל את זה אבל באמת אני לא ירד לרמה הזאת
יש לי 2 דרכים שאני יכול להוציא:
1. בעיות גב...באמת יש לי אבל זה נדיר שזה כואב לי יענו פעם בחצי שנה אז לא יודע עם לשחק עם זה...
2. זה עם כל הסיפור שספרתי לכם אבל אם אני לא יראה קבן אז אין מצב שאני אקבל...
קיצר אני יכול לקבל משהו? אפילו פטור משבתות? או שכל הסיפור הזה לא שווה כלום? האם לשחק על הבעיות גב?
תודה לכולם ומקווה שלא עברתי על איזה חוק או משהו כי אני קצת חדש בפורום הזה...