ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  Zlozin Igor
נושא: מבצע של חברת פלפון לתושבי הצפון
בתאריך: 8/8/2006  11:53

תוכן ההודעה:

בתאריך 06.08.06 הייתי בקניון בבת ים כי ביה"ח שאני עובד בו מפונה לאיזור המרכז עקב מצב הביטחוני. מכשיר הנייד שלי שאני משתמש בו ו מהווה דרך יחידה לקשר עם המשפחה שנשארה בצפון (מעלות- תרשיחא) לא עבד כמו שצריך. פניתי לעמדת שירות של פלפון ולא קיבלתי שירות. הוסבר לי שמבצע לתושבי הצפון מתבצעת רק בצפון בסניף של לב המפרץ וגרנד קניון ובסחנין. פניתי לאחראית שהציגה את עצמה בשם דלית מחברת הדיקלה. למרות שהסברתי לה שבמצב ביטחוני בצפון אין שום אפשרות להגיע לסניפים הנ"ל בלי לסכן את עצמי ו בנוסף אני מחוייב להיות במשמרות של 72 שעות בביה"ח בבת ים לא נמצא פתרון לבעיה. ניסיתי במקומות אחרים במרכז הארץ וקיבלתי אותן תשובות. הברור הוא שרוב המוסדות בצפון הארץ אינם עובדים, לא ניתן לקבל שירותים בסיסיים ולא סביר שיסרבו לטפל בבעיה שלי בסניפים שעובדים במתקונת רגילה ולא בתנאי המלחמה. לחברת פלפון יש פריסה ארצית ומין הסתם אני צריך לקבל שירות בכול נקודת שירות אליה אני פונה. כל הפרסומים של מבצע לתושבי הצפון מתבררת כחסרת כיסוי. למי אני פונה במקרה הזה?

11:53 | 8/8/2006  מבצע של חברת פלפון לתושבי הצפון - Zlozin Igor