ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  john
נושא: האוכל בצבא
בתאריך: 30/6/2006  13:03

תוכן ההודעה:

תגידו אם יש לי עילה בכלל על הדבר הזה
תיאור של החדר אוכל בבסיס שלי:
באופן קבוע אין לחם אין פירות ואם יש אז רקובים הכלים מלוכלכים פרט לאלה של הנגדים והקצינים סלטים אין כל כך ואם יש הם נגמרים מהר אז מי שמגיע מאוחר אכל אותה ואם אין לו מזל גם בשר הוא לא יאכל
אני שומע מבנות שנמצאות בתוך המטבח שממחזרים אוכל (מגישים אוכל מאתמול ומשלשום) ושלא כל כך מקפידים על בשר וחלב
אולי תגידו לי עכשיו זה מה שיש אבל אני יודע שיש לא רחוק מהבסיס שלי בסיס עם ארוחות 5 כוכבים שבזמן ביקורות מביאים משם אוכל כדי שהביקורת תעבור טוב ו אגב יש קשר בין הבסיסים הם יכולים להביא קבוע
ואם נראה לכם שאני סתם מתבכיין אז רק תדעו שכל נגד וכל חייל בבסיס הזה מתלוננים על האוכל במיוחד על ארוחות ערב ובוקר שלמזלי אני לא אוכל בבסיס אבל נתנו לאחד לאכול גבינה לארוחת בוקר

13:03 | 30/6/2006  האוכל בצבא - john     
01:03 | 7/1/2006    מה רע בגבינה לארוחת בוקר?ואם יתנו בלילה זה פסדר? - לא קשור    
01:03 | 7/1/2006    מה רע בגבינה לארוחת בוקר?ואם יתנו בלילה זה פסדר? - לא קשור    
11:48 | 7/1/2006       מה רע? - john    
03:21 | 7/3/2006          ג´ון -אם יש עילה צודקת יש כתובת תתלונן,תבקש עזרה! - לא קשור    
16:31 | 7/4/2006          לא ממש מאמין לך.... - טבח    
16:10 | 7/9/2006             את זה אני לא יכול לעשות - john