נשלחה על ידי: יוסי נושא: מעוקב דרגה בתאריך: 24/6/2006 13:22
תוכן ההודעה:
שלום לכולם
ברצוני לדעת האם הצבא יכול לעקב אותי בדרגה ? הבעיה שאני מעלה כאן היא בעיה לא רק שלי אלה של
מאות נגדים בצהל בדרגת רסל שמעוכבים בדרגה אני אישית מדורג פיקודי א ונחשב לנגד איכותי ולמרות כול זה אני מעוכב דרגה כבר שנתיים הדבר פוגע בי נפשית וכלכלית . אני גם לא מבין את הקצינים בדרגות הגבוהות שהחליטו על הדרך לחסוך כמה שקלים על הגב של אנשי קבע בעלי דרגות רסל .
וכמו שאני רואה את העניין הצבא לא חוסך כאן שום דבר אלה הוא גורם להיהפך ואני יסביר.
עובד בכול עבודה שהיא לא בהיחרך בצבא שמגיע לעבודה לא מרוצה באופן אוטומטי התפוקה שלו יורדת (תפוקה=כסף)
ומעבר לזה הצבא הגדיר כי עד דרגת רסל הנגד ניחשב לקבע זוטר (רק מלשמוע את המילה זוטר זה כבר אומר הכול)
ומי דרגת רסר זה ניחשב קבע מובהק ואני שואל מה זה קבע מובהק
נגדים ביחידה שלי וביחידות אחרות בצהל בדרגות רסר ומעלה פוטרו מעבודתם כמו שמחליפים גרביים בעקבות הקיצוצים שצהל נימצא בו
אז מה זה קבע מובהק ? ראוי לציין שנגד שמעוקב שנה דרגה מקבל כמעט את אותו סכום כסך כמו שאחד שקיבל דרגת רסר למעט 150
שח תוספת לדרגה עצמה הפגיעה שאני מדבר כאן היא יותר נפשית מאשר כלכלית ואן שום חיסכון או הצדקה על אך שבצהל מתעללים
באנשי קבע בעלי דרגת רסל . אדם שעובד טוב תשאירו אותו אדם שלא עובד טוב תפטרו יש קיצוצים תקצצו למה להתעלל אף אחד לא חוסך כאן שום דבר