נשלחה על ידי: ליעז נושא: חייל מילואים.שאלה חשובה ודחופה!! בתאריך: 10/3/2009 20:20
תוכן ההודעה:
שלום לכם אשמח אם יש מישהו שיכול לעזור לי בבעיה דיי רצינית שיש לי.
אני חייל מילואים בן 32 אבא לשני ילדים בני 5 ו 3 אני כרגע פרוד מהאשה. חשוב לציין שהילדים נמצאים אצלי.
מזה כחודשיים שאנחנו פרודים ועדיין לא התחלתי בשום תהליך של גירושין ועקב זאת אין לי שום מסמך להציג לקצינת הקישור.
הגיוס שלי. מחר בבוקר(04-10-09) אני צריך להתייצב ביחידה אחרי ששללו לי שתי בקשות בטופס 58 ובו פירטתי את בעייתי אך נענתי בשלילה.
פניתי לקצינת פניות הציבור וגם לקצין העיר וכולם חזרו אליי עם אותה התשובה הדבילית שהצו בתוקף(כאילו אני לא יודע) ועליי להתייצב. אוקיי אמרתי לקצינת הקישור אני אגיע אבל עדיין זה לא עוזר כי אני מגיע הרי עם שני ילדיי הקטנים שהרי הם בחופשת סוכות כרגע ושום סידור לילדים אין לי ואמם מתעלמת מעצם קיומם.
התשובה שלה הייתה דיי מגעילה והיא אמרה שאם אני מגיע עם ילדיי לבסיס אני אשפט כי אסור להכניס ילדים לבסיס צבאי.
גם על זה חשבתי ואמרתי לה שאני יגיע לש.ג ומצידי שהיא תבוא לשם. גם על זה היא חשבה ואמרה שהש.ג זה לא משרד הקישור ומבחינתה אני אהיה נפקד אם לא אגיע ואכנס לבסיס בלי ילדיי.
אתם מבינים את האטימות הזו
הצבא אומר לי אדוני אותנו לא מעניין מיילדיך מבחינתנו תשאיר אותם בבית תגיד להם יפה שלום אבא הולך למילואים ותן לשני ילדים בני 3 ו 5 להסתדר לבד.
אני יודע שזה נושא דיי מסובך ובאמת שאין לי שום סידור לילדיי וגם אם היה זה ליום או יומיים ולא ל26 ימיי מילואים.
מי יקח אותם לגן בבוקר מי יחזיר אותם בשעה 1 וחצי בצהריים מי יאכיל אותם והרשימה עוד ארוכה.. מי שיש לו ילדים קטנים מבין את זה.
רעיון אחד שחשבתי עליו הוא להגיע עם ילדיי(לא שיש לי ברירה) ובמשפט לבקש בית דין ושם אני מקווה שתהיה לי אפשרות לייצוג ע"י ע"ד אזרחי ואולי שם מישהו יקשיב לי.
מה אתם מציעים?
מישהו יודע למי אוכל לפנות במצבי.?
אשמח לתשובה
תודה