נשלחה על ידי: רויטל נושא: מפקדים בתאריך: 28/4/2006 10:58
תוכן ההודעה:
אני משרתת ביחידת חימוש כאשר אני המשק"ית ת"ש
בתור חיילת ועם הרבה ביטחון אני אומרת זאת אני חיילת טובה ושקטה שלא עושה בעיות למפקדים כאשר בתור מש"קית ת"ש אני עושה הכל אבל הכל בשביל החיילים שלי ואף עושה למען הבסיס מעבר דברים שמעבר למה שאני אמורה לעשות במסגרת תפקידי,
כאשר לפני כמה שבועות הבנתי כי מפקד הבסיס החליט שביום הזיכרון הוא רוצה לעשות ערב סגור וביום הזה צריך לעשות טקס בבית עלמין כאשר אני חושבת שאין מטרה חשובה ונעלה מזה אבל לצערי הרב מאוד בדיוק ביום הזיכרון לפני כמה שנים בן דודי ז"ל נהרג בדרך לפתיחת טקס יום זיכרון מתוקף תפקידו בהיותו סרן בצה"ל וכל יום זיכרון ישנה הזכרה ואני לא מתכוונת להזכרה הכללית אלא להזכרה האישית שלו!
כאשר לפני כשבועיים פניתי למפקדי הישיר והסברתי לו על המצב העדין והוא אמר שהוא מבין וייפנה למפקד הבסיס לדבר עימו על המצב וככה במשך שבועיים משך אותי המפקד ולא החזיר תשובה למרות נדנודי הקשיים וכך עד יום חמישי בלילה כאשר החלטתי כבר לצלצל לבד למפקד הבסיס ואז הבנתי כי באותה שניה נזכר או יותר נכון פחד מפקדי הישיר והתקשר בעצמו כאשר התשובה הייתה אוקי את תצאי רק אם תמצאי לעצמך מחליפה לתפקיד מובן נכון???!! רק שהם לא יודעים למי יש תפקיד ולמי לא ויום הזיכרון קרב ובא וכולם משתתפים אז אין מי שיחליף אותי ומן הסתם גם אף אחד לא ירצה להחליף אותי!!!! אז בעצם התשובה היא כן אבל לא!!!! או יותר נכון לא!!!
מה שהיה נמנע אם מפקדי הישיר היה מדבר קצת מוקדם יותר ואז לא הייתי נכלאת למצב הזה!!!
כמו כן אני חושבת שבתור חיילת שעושה המון למען אחרים או יותר נכון חיילים אחרים ואף למען מפקדיי כאשר פעם אחת אני מבקשת משהו לא משהו רציני אלא רק שייתנו לי להיות באזכרה של בן דודי ז"ל אצפה למענה חיובי
מה אנחנו לא קודם בני אדם לפני שאנחנו חיילים????
ובתור חיילת שמקיימת את כול חובותיה לא תצפו שילכו קצת לקראתי????
מה לעשות??????
האם זה נשמה הגיוני שביום הזיכרון אעמוד בטקס בבית עלמין ואחלק מדבקות לאנשים במקום לעמוד עם משפחתי בבית עלמין מקום בו קבור בן דודי ז"ל והשתתף באזכרתו????
הגיוני או לא????
האם באמת מותר ככה למפקדים בצה"ל להתעלל נפשית כך בחיילים?????