נשלחה על ידי: מיכאל נושא: מדור בני"ש בתאריך: 15/3/2006 20:43
תוכן ההודעה:
אני בני"ש בשל"ת שני לאחר שירות פעיל ואני מעוניין למחות על תופעת היחס המשפיל שעוברים הבני"שים מהצבא ובפרט מהמדור הנ"ל. כיצד יתכן שעל לפחות 8000 חיילים מופקדות בקושי 2 משקי"ות ת"ש וחיילים נשואים חיים מהאוויר עד שהמדור מתייחס אליהם.? כיצד זה יתכן שהם אינם עונים לטלפונים ולפקסים? כיצד ייתכן שבמקום לפטור בעיות הם מפנים לאיגוד הישיבות? מדוע אנו לא זכאיים כלל לביטוח או טיפול רפואי במהלך השל"ת? כיצד ייתכן שצה"ל פוגע ברגשותיהם של אלפי חיילים בחורי ישיבות המחונכים להיות החיילים הטובים ביותר של צה"ל בכך שהוא מעמיד אישה בראש המדור?? מדוע בימי החיול וההיתייצבויות אנו מקבלים יחס גזעני מפלה ומשפיל מחיילי המדור??? מדוע מזמנים אותנו לבקו"ם לטיפול שאורך כמה דקות אך ההמתנה היא כל היום?? מדוע מטרטרים את המתגייסים שמעונינים לעבור גיבוש או שמעוניינים שיקבע להם פרופיל? מדוע כל הזמן "שוכחים" לטפל בבעיותינו???
מובטח לכם בזאת שבכל אחת מעשרות ישיבות ההסדר ישנם עשרות "תקלים" כאלה או אחרים ואף חמורים ביותר עם מדור בני"ש ביחוד לאור המצב הפוליטי של היום בו הדתי בחור הישיבה וה"מתנחל" מצוייר כעיין מפלצת שמנסה למצוץ את דמה של המדינה תשאלו את מתגייסי מרץ 06 שעומדים להתגייס בימים הקרובים
וזה התודה על 48 חודשי שירות שמתוכם 32 ללא שכר כלל ועוד הורינו נאלצים לממן את הלימודים
ועם כל זאת אני עדיין אוהב את המדינה ואת כל תושביה גם אלה שלא מסכימים עם דעותיו וגאה בכך שההיתי לוחם ומסרתי את נפשי על קדושת הארץ והעם ועוד יותר גאה שזה היה בזכות הישיבה