נשלחה על ידי:
דיויד
נושא: חזרה לשירות-דחוף מאוד בתאריך: 8/8/2009 21:09
תוכן ההודעה:
אני לא כל כך יודע אם זה המקום לקבל תשובות אבל אני פשוט חייב כל פיסת מידע קטנה שיכולה לעזור, לפני כמעט כשנה השתחררתי מצה"ל על פרופיל 21 עם סעיפי אי התאמה מכיוון ששירתתי במג"ב ולא רציתי להיות בשירות קרבי עקב בעיות אישיות ונתקלתי מהתנגדות נמרצת מהסגל הרופא הקב"נית ושאר גורמים סמכותיים שחשבו שאני מצחקק איתם,מצאתי את עצמי מחוץ לצבא,עם המון תקוות לחזור,אחרי שהסתדרתי קצת כלכלית ושאר בעיות אישיות שהיו בחיים הגשתי בקשה לחזור לשירות בתקווה מאוד גדולה שיתנו לי לחזור לשרת בשח"ם או בשב"ס שאין מילים בפי שאני יכול לתאר כמה שאני רוצה להכנס לשם בעיקר לשח"ם זה החלום שלי...במהלך השירות מרוב שהייתי אובד עצות ביימתי נסיון התאבדות רק שיוציאו אותי משם אבל זה לא עזר מה גם שבאו שוטרים לביתי כי חשבו שזה אמיתי השכנים והזעיקו אותם ראו שהכל בסדר רשמו את זה אצלהם והלכו..שבוע הבא יש לי ראיון בתא מוחזרי שירות..השאלה שלי בקיצור היא מה הסיכויים שלי לחזור,מה הסיוכים שיקבלו אותי לשח"ם מה אני צריך להגיד בפגישה הזאת איך להתנהג מה לעשות..אני ממש חייב ורוצה מאוד לחזור לצבא ולשח"ם בפרט!!! אך לא נראה לי שהיסוכיים גבוהים במיוחד..יש לציין שאין לי בעיות נפשיות למינהם אדם די מצליח עובד בחברת תקשורת גדולה כבר קרוב ל8 חודשים והתקדמתי תפקידים מאוד יפה, אינטיליגנט בעיות עם רושם בקיצור לא יהייו השאלה מה במערכת הצבאית צריך לקרות על מנת שאני יחזור להיות חייל בשח"ם? אני ישמח אם תוכלו לענות לי!!!