ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  nat
נושא: בבקשה תעזרו
בתאריך: 28/1/2006  13:10

תוכן ההודעה:

הסיפור שלי הוא כזה, אח שלי התגייס לצבא לאחר שהוא סיים לימודים במכללה (הוא דחה את הצבא לשנתיים) בתקווה שיתקבל בצבא במקצוע שלו . בסוף לא קיבלו אותו לקורס שרצה כל כך בטענה שאין מקום זאת לאחר שהתחנן וביקש. בסוף בלי ברירה הלך לקורס אחר. אבל זאת לא הבעיה הגדולה. עכשיו הוא משרת איפשהו בצפון לפני בערך חודש שלחו אותו עם עוד חיילים לשמור על משהו באיזה מקום, שהוא לא בסיס צבאי, כמו במדבר באמצע שום מקום, ואין להם שם שום תנאים בסיסיים לא מקלחת לא אוכל לא שתייה הם ישנים באוהלים בקור אימים במיטות רטובות כידוע יש עכשיו שלג בצפון, יש ימים שהם הולכים לישון רעבים, אם הם ישנים בכלל. אין בסביבה שום דבר שום חנות שלפחות הם יוכלו לקנות משהו לאכול. פעם ב... באים חיילים עם גנרטור והם יוכלים לפחות להטעין את הפלאפונים כדי לדבר עם המשפחה, וצנצנת ממרח שוקולד ולחם שלא ימותו מרעב (חס וחלילה) וככה הם צריכים להיות חצי שנה, כשבהתחלה הם הבטיחו שזה רק חודש חודשיים. אני רוצה להבין למה חיילים צריכים לשרת לתנאים כאלה למה מענים אותם. אם בן אדם בא לתרום למדינה, אז הצבא צריכה להרוג אותו לאט לאט. אם כבר אז עדיף שילך לשבת בכלא כמה חודשים שם לפחות נותנים אוכל 4 פעמים ביום ויש מיטה מסודרת. כואב לי הלב על החיילים האלה ואני מפחדת שעד שלא יקרה אסון הם לא יעשו כלום, אם בכלל. אני לא יודעת למי צריך לפנות, עם מי לדבר כדי שמישהו יעשה משהו. אם משהו יודע בבקשה תגידו לי כי זה לא יכול להימשך כך.

13:10 | 28/1/2006  בבקשה תעזרו - nat     
18:21 | 30/1/2006    על אחיך (או אתה) לפנות לנציב הקבילות בעניין - צוות הקשב    
14:15 | 28/1/2006    כדאי להפנות את העניין לנקח"ל - אופק