ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אורן
נושא: הצבא החליט לשגע אותי :S
בתאריך: 1/6/2006  02:24

תוכן ההודעה:

אז ככה... בהתחלה הייתי ממויין למסלול במודיעין, לא הגעתי לרעיון כלשהו והם פשוט השאירו אותי ממויין אליהם..
(יש לי פרופיל 97)
בכל אופן, בבק"ום ביום הגיוס אמרו לי שאני מודיעין ולא היה לי מושג איזה תפקיד וכו´.. הלכתי לטירונות 02 של חודש בגיוס כלל צהלי..

אחרי הטירונות אמרו לי להגיע לקצין מיון של קורסים והוא יקבע לי את השיבוץ כי אני כרגע לא נמצא בחיל כלשהו, הגעתי לקצין מיון הוא אמר לי שיש לי נתונים ממש גבוהים אבל אני צריך לעבור אצל קצין מיון קרבי לפני כדי שיאשר שאני לא קרבי, הלכתי לחלון ה"תנועה" ושם שאלו אותי אם אני רוצה קרבי, אמרתי לא. הם אמרו סבבה תחזור למדור קורסים וכתבו בענק על התיק שלי "לא קרבי".
במדור קורסים אמרו לי שהתיק נשאר בחלון התנועה ואני צריך לחזור לשם.. ומשם אמרו לי ללכת לקצין מיון קרבי והוא החליט שאני כן קרבי, ואתגייס במחזור מרץ ועד אז אני אהיה מסופך בקו"ם..
הקטע הוא שכבר עברתי טירונות ואני ממש לא רוצה לעבור את זה מחדש, במיוחד לא קרבית :X וחוץ מזה יש לי בעיה מסויימת ברגל אז אני כרגע ביקשתי וועדרה רפואית שאקבל בתוך חודש.. השאלה מה אפשר לעשות בשביל לצאת ישר לקורס כי זה סתם בזבוז זמן בשבילי :(
אני רוצה לשרת בתחום שלי - מחשבים ולא שסתם יתקעו אותי עד לגיוס מרץ :\\

02:24 | 1/6/2006  הצבא החליט לשגע אותי :S - אורן     
02:26 | 1/6/2006    עוד הערה.. - אורן    
13:15 | 5/4/2008       קל לצאת מקרבי - שי