ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חייל
נושא: יציאה הבייתה וגימלים
בתאריך: 2/8/2005  16:35

תוכן ההודעה:

היי אני משרת כקרבי בנ"מ

היה מצב שהקפיצו אותנו מהבית בגלל התראות ובגלל זה רוב הפלוגה הייתה אמורה לסגור 28..(יש שישה צוותים (3 פלגות של שתי צוותים) וארבעה מתוכן היו אמורות לסגור 28)

היינו בשטח ואחרי 3 שבועות בשטח התחילה לי פריחה רצינית שאחרי יומיים ממש החמירה בהתחלה חשבו שזה אבעבועות ומהר פינו אותי לבית החולים..בסוף זו היתה אלרגיה חזקה לא יודעים ממה..
בכל מקרה אחרי שלוש שבועות הייתי ב 4 גימלים..מיום שבת בערב עד שלישי בערב וברביעי הייתי אמור לצאת הבייתה למחישה ימים..
הודיעו לנו שכנראהיקצרו לנו את היציאות ליומים כדי שכולנו נספיק לצאת..אבל ביום שלישי בערב הודיעו לי שמעבירים אותי לצוות שהיה בזמן שהייתי בגימלים בבית..ושהיציאה הבאה שלי תהיה עוד שבועיים..ובגלל שאחותי בהריון לא התקרבתי אליה ואת המשפחה גם לא ממש ראיתי..למעשה אם לא הגימלים הייתי סוגר עכשיו 35...ורציתי לדעת אם זה תקין שהם החשיבו שהגימלים שלי הם יציאה הבייתה...
למרות שהם לא היו חייבים להחזיר אותי...בעיקרון צריכים לסגור 3 צוותים אבל סוגרים ארבעה והצוות הרביעי הסיבה שהוא סוגר כדי שיהיו חיילים לתחזק את שאר הצוותים במקרה הצורך...זו הסיבה היחידה שהוא סוגר...והם יכלו להביא חיילים מהצוות משם אבל הם לא רצו ובמקום זה אני צריך לחזור..האם זה תקין??
מצטער אם איבדתם אותי קצת בסיפור הארוך הזה..

16:35 | 2/8/2005  יציאה הבייתה וגימלים - חייל