נשלחה על ידי: שיר נושא: למנהל הפורם ואחרים שיוכלו לעזור שלום בתאריך: 15/3/2010 20:38
תוכן ההודעה:
אני מלשבית עדה לתהליך המיון החדש של גיוסי בנות . אחותי הגדולה שירתה כמדריכת חיר ואין כמוני מבינה כמה השיבוץ משפיע על היותו של חייל מרוצה יותר ומועיל יותר לצבא. המיונים והכל הלכו מצויין אני בוגרת תנועת נוער הצופים ועוסקת בהדרכה כבר 9 שנים . לצערי לא קיבלתי במנילה שום אפשרות להדרכת יחש . לאחר בירור שנעשה למעני הבנתי כי הבעייה היחידה היא בנתון העיברית שלי (7 כאשר הגבוה ביותר הוא 9 ), רק חשוב לי לציין שאיני יודעת מה קרה באותו יום של לחץ בצו הראשון בכיתה יא אבל הציון הסופי שלי בלשון והבעה הוא 90. פניתי למנהל מיטב לאחר המון טלפונים לקדצ, לא קיבלתי הודעה ישירה ממנו רק לאחר מס ימים התקשר שליח מטעם מפקד מיטב ואמר שאין מה לעשות. המצב הזה אבסורד בעיני ביחוד שאני יודעת שהייתי יכולה להוכיח את עצמי מחדש במיונים למדריכות יחש אבל גם את זה אין יותר בגללשיטת המיון החדשה. מה שאני צריכה לפי מה שאמרו לי זה להשיג אפשרות למבחן פסיכוטכני חדש .. אני לא מוכנה לוותר כי אני מאמינה שיש עוד מה לעשות למי ניתן לפנות ? מה אפשר לעשות כל עזרה או טיפ יעזור .
תודה מראש
שיר