ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אמא של חיילת
נושא: קורס קצינות
בתאריך: 31/3/2008  16:16

תוכן ההודעה:

ביתי משרתת כשנה בצה"ל. לפני כחודש קיבלה זימון לקורס קצינות. בחוסר חשק הלכה למפשג למועמדים לקורס, בראיון אצל קצינת המיונים כשנאמר לה שהיא צריכה לחתום 10 חודשים החליטה שהיא לא מעוניינת. קצינת המילואים החלה בפעולת שיכנוע ונתנה לה את האופציה לחשוב על זה בסוף שבוע ולתת לה תשובה ביום ראשון. במהלך כל השבת התקשר אליה המפקד הישיר שלה מספר פעמיים על מנת לשכנעה שתצא לקורס. לאחר משא השיכנועים המסיבי התרצתה והודיע ביום ראשון שהיא יוצאת. היא הוזמנה למפגש שני שבו היו כל הבנות מהחיל שלה שיוצאות לקורס, קיבלה חוברות שהייתה אמורה ללמוד את החומר לפני ההכנה והסברים שונים. ביום רביעי הקרוב 2/4 אמורה הייתה להתחיל את הקורס. בבסיס עשו לה מסיבת פרידה. חברים עשו לה מסיבות וכל סוף השבוע הייתה עסוקה באירגון דברים לקראת הקורס. אתמול יום ראשון 30/3 הוזמנה למבדקים והיום 31/3 יומיים לפני תחילת הקורס, קיבלה הודעה שלא עברה את המבדקים. יש אפשרות שהצבא לא זוכר שהחיילים שלו הם גם בני אדם? מישהו שם חשב איך מרגישה ילדה שכל מכריה יודעים שהיא הולכת לקורס קצינים והיא צריכה עכשיו לומר לכולם שלא עברה את המבדקים? אין שום אופציה הגיונית יותר לעשות מבדקים לפני כל התהליך? הבנתי שאין היגיון בצבא, אבל הפעם זו הילדה שלי שנפגעה. כמובן שהיא לא רוצה שנעשה עם זה כלום אבל אני שיודעת שרק הצבא הפסיד במקרה הזה (ואני לגמרי אובייקטיבית) היתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא גורם בצבא שרק הייתי רוצה ליידע אותו.

16:16 | 31/3/2008  קורס קצינות - אמא של חיילת     
09:24 | 4/1/2008    קורס קצינים - אמא של חייל    
10:36 | 4/1/2008       לא פלא שיש המון משתמטים והמון כאלו שכבר לא רוצים  - סיגל    
21:51 | 4/1/2008    אטימות , יהירות צביעות וחוסר רגישות - סמדר