ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אנונימית
נושא: חדירה לפרטיות, זלזול וכסת"ח בעקבות מקרה חמור
בתאריך: 3/2/2008  17:18

תוכן ההודעה:

לפני כחצי שנה הגשתי קבילה על תנאים בבסיס בו אני משרתת.
לאחר הגשתה הגיעה החלטה מאלוף לגבי העברת הבנות לחדרים אחרים והקמת שירותים ומקלחת בסמיכות (זאת בשל מיקום השירותים והמקלחת של הבנות סמוך מאוד לשל הבנים).
הפקודה ניתנה, הקימו שירותים והפכו מכולה לחדר סמוך.
מזה כחודשיים אנחנו מחכות לעבור חדר וכל זה נמנע מאיתנו בגלל שלא סיימו את העבודה עם הרצפה באחד החדרים.
לפני כשבועיים נכנסתי למקלחת, נעלתי את הדלת (במנעול חלודה, שקשה לסגור אותו) ולכן נוצר מצב שסגרתי אותו אבל לא עד הסוף, ללא ידיעתי. בנים שיצאו מהשירותים שלהם והלכו מכות בצחוק בטעות נתקלו בדלת של המקלחת שלי. כתוצאה מכך הדלת נפתחה עד הסוף ולמזלי האור נכבה כיוון שהיה סמוך לדלת בעת הדחיפה. הבנים לא ראו כלום ואני בקושי ראיתי אותם אך הדבר גרם לי למבוכה ומירמור.
תחילה לא ידעתי מה הייתה הסיבה האמיתית לפתיחת הדלת וחשבתי שהדבר נעשה בכוונה. לאחר בירור עם הבנים אותם אני מכירה וסומכת עליהם התברר לי שהכל קרה בטעות.
הבנתי זאת וסיפרתי לקצינה שלי ולקצינה שמעליה את שקרה.
שתיהן טענו שזה נשמע להן מופרך והתעקשו שהדבר יעלה לתחקיר מג"ד למרות סירובי!! בנוסף מס´ ימים לאחר מכן התברר לי שהקצינה שלי הלכה ודיברה עם המג"ד של אותם חיילים ואמרה לו שאני רוצה קב"ן למרות שבפירוש אמרתי לה פעמיים שאינני מעוניינת!!
עקב זאת, החליט המג"ד לפתוח בתחקיר דבר שעלול להוביל לענישתם שלא בצדק של החיילים, ולחדירה לפרטיות שלי בניגוד לרצוני ובקשתי.
חשוב לציין שברור לי שכל העניין הוא כסת"ח אחד גדול של קצינות שלי ושל החטיבה שכן זה באחריותם היה להעביר אותנו כבר לפני חודשיים לחדר ולשירותים החדשים. הקלות ראש והעצלנות שהטילו במעבר הזה הוביל ללא ספק למקרה המביך שעבר עליי.
מה אוכל לעשות בעניין והאם זוהי עילה לקבילה?

17:18 | 3/2/2008  חדירה לפרטיות, זלזול וכסת"ח בעקבות מקרה חמור - אנונימית