נשלחה על ידי:
שמואל
נושא: פרופיל לא תואם למצב האמיתי.. בתאריך: 7/6/2007 03:47
תוכן ההודעה:
שלום לכולם..
התגייסתי לצבא עם פרופיל פרופיל רגיל לחלוטין.
אני סובל מאז ילדותי מגמגום ולא ידעתי שניתן\צריך להצהיר על זה לפני הגיוס.
בכל אופן, במהלך הטירונות כאשר שמעתי על זה הצהרתי על הבעיה בפני רופא היחידה והוא הפנה אותי לקב"ן!
**אני רק התגייסתי לצבא ולא ידעתי כל רופא מה הוא ומה בדיוק תחום השיפוט שלו.
הופנתי לקב"ן ומשם לפסיכיאטר שקבע לי פרופיל 64 בגלל הגמגום, הוא קרא לזה "קשיי הסתגלות".
היום, לאחר שנה בצבא ולאחר שביררתי נושא זה לעמוק, הודהמתי לגלות כי לא הבעיה שלי(הגמגום) אינה קשורה כלל וכלל לקב"ן אלא לרופא אף-אוזן-גרון וכל התהליך שעשיתי בטירונות ואשר קיבלתי בגללו פרופיל 64 נפשי הוא טעות של פרוצדרה לא תקינה של הרופאים.
פניתי לרופאת יחידה שלי בבקשה כי אני רוצה להחזיר חזרה את הפרופיל שלי לנורמל שהיה לפני ולהיות מטופל ע"י הרופא המתאים, רופא אף-אוזן-גרון.
קיבלתי הפניה לקב"ן, הלכתי דיברתי איתו על הנושא והוא מצידו אומר שבשביל לשאני אחזיר חזרה את הפרופיל אני צריך המלצה של מפקד יחידה ולעשות אבט"ש כדי לראות שאני באמת בסדר..
אבל הבעיה היא שאין לי משהו נפשי!! אני לא מוכן לעשות שום אבט"ש ולהביא שום המלצה משום מקום כל עוד מדובר בבעיה בריאותית לחלוטין שאינה קשורה למצבי הנפשי!!
אני רוצה לפנות לגורמים יותר עליונים, נמאס לי מהזלזול הבלתי נסבל הזה שמתייחסים אליי ככה..זה פשוט בושה שבנאדם חולה ב-X ושולחים אותו לטיפול אצל- Z !
מה אני יכול לעשות? איך אני פותר את הסוגייה ?
אני אשמח לקבל עזרה..