ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מיואש מהמערכת
נושא: צה"ל לא מבין אותי, חיל הרפואה לא מבין אותי, המפקד
בתאריך: 28/3/2007  04:12

תוכן ההודעה:

שלי לא מבין אותי, אני לא יודע כבר לאן לפנות, אני סה"כ רוצה לסיים את השירות שלי כהלכה ובצורה הכי טובה והוגנת כלפיי וכלפי הצבא, נשארו לי עוד 8 חודשים, וצה"ל לא מבין אותי.
אני אמור לקבל לינת בית ופטור משמירות ומטבחים לפי כל הבעיות שיש לי ולא אישרו לי את זה, אני לא יודע כבר למי לפנות, אני רוצה לפנות בדרך מהירה ולקבל את המגיע לי, יש לי באמת בעיות חמורות שאפילו בתחילה חשבו לא לגייסני, אך הרופא הראשי בלשכת גיוס הבטיח לי שיהיה בסדר ואני אקבל את כל הדרוש לי לפי התנאים והרופאים יבינו אותי במקרה הצורך.
החודש האחרון היה זוועתי.
למפקד שלי נמאס מהפניות שלי למיון והגימלים וההפניות, הוא שפט אותי לשבוע ריתוק כי לא דיווחתי לו על הגימלים האחרונים, למרות שיש בידי הוכחה שדיווחתי לו ע"י סמס שיש לי גימלים מהמיון, והוא אישר בהודעה של "תרגיש טוב" דמ"ש יכולים לבטל לי את העונש אבל אני מפחד שהוא יתנכל לי עוד יותר אחרי זה, חוצמזה אני צריך לרצות את העונש ובנוסף לכל יש לי בימים האחרונים וירוס\חיידק במערכת העיכול ואני לא אוכל כבר שלושה ימים ואני משלשל מים צהובים.. לוידע כבר מה יש לי, הגעתי לרופא היום שוב פעם במרפאה האזורית כי במשך היום לא יכולתי לצאת מהבית מפאת בעיותיי הרפואיות השונות, והרופא אמר לי לחזור ליחידה למרות שאינני יכול לחזור בשום מחיר ואני מתכוון לדפוק נפקדות, ואני רוצה לדבר עם הקרפ"ר מצידי ב4 עיניים הוא בטוח יבין אותי, אני לא יכול יותר. בבקשה תעזרו לי אני מתחנן.

04:12 | 28/3/2007  צה"ל לא מבין אותי, חיל הרפואה לא מבין אותי, המפקד - מיואש מהמערכת     
08:38 | 28/3/2007    עשית טעות גדולה - מישהו    
21:55 | 29/3/2007       תגובה - ניר חובש    
22:49 | 29/3/2007          למה אתה מגיב לי? - מישהו    
23:43 | 29/3/2007             לא נותר אלא להסכים עם "מישהו" וניר, ראוי שתראה  - מנהל הפורום    
20:08 | 30/3/2007                יש לי בעיה רפואית חמורה מאוד - מיואש מהמערכת    
12:54 | 31/3/2007                   אתה לא קובע אם תמשיך לשרת ובאיזה תנאים - מישהו