ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  Cookie
נושא: עיקוב בקשה רפואית
בתאריך: 25/12/2004  23:02

תוכן ההודעה:

לפני 5 חודשים קיבלתי המלצה מרופא מומחה ללינת בית קבועה. לפני כשלושה חודשים עברתי ליחידה פתוחה בעקבות ההמלצה, אבל גורמי הרפואה והשלישות ביחידה הקודמת הודיעו כי עלי להמשיך את הבקשה לקבלת לינת בית קבועה ביחידה החדשה.
אני נמצאת כמעט 3 חודשים ביחידה החדשה ולאחר פניות לאין ספור גורמים בחיל הרפואה והשלישות (הן בבסיס, הן בפיקוד, והן בפיקודי החיילות עצמן) הובהר לי, לאחר תקופה ממושכת, בדיוק מה התהליך שעלי לעבור להגשת הבקשה ללינת בית. התהליך אמור להתחיל במשרד הת"ש, אליו ניגשתי בבקשה לסיוע עוד ביומי הראשון בבסיס. מש"קית הת"ש לא ידעה בדיוק כיצד לטפל בבעיה וטענה שהבקשה לא עוברת דרכם. לאחר שהוכחתי לקצינת הת"ש שהבקשה אכן אמורה לעבור דרכה עדיין סרבה לעזור לי. לאחר שהבאתי לה אין ספור עדויות, מסמכים וכיו"ב, היא הסכימה לפתוח מחדש את הבקשה, אך כך פעם שאני ניגשת אליה אני זוכה לתשובה של "אופס, שכחתי..." או "אבל אמרתי למש"קית שלי לטפל בזה" (למרות שזה כבר בתחום אחריותה), "צריך קודם ליצור קשר עם היחידה הקודמת שלך..." ועוד כל מיני גורמים שכלל אינם רלוונטיים לבקשתי.
מה אני אמורה לעשות? הסיפור הזה נמשך תאכלס 5 חודשים. את הבקשה ביחידה החדשה פתחתי לפני 3 חודשים... כמה זמן אני צריכה לחכות כדי לקבל קצת יחס? אני לא יכולה לעקוף סמכויות במקרה הזה, אחרת לא יעיפו מבט במקרה שלי בכלל... כבר נמצאים בידי המסמכים הבאים:
- ט. 103, חתום ע"י רופא מומחה
- תדפיס מפגש רופא, חתום ע"י דר´
- ט. 102, חתום ע"י דר´
- המלצה ללינת בית, חתום ע"י מפקד מרפאה
- המלצה ללינת בית, חתום ע"י דר´ במרפאה
- חו"ד על תפקודי, חתום ע"י המפקדת הקודמת שלי
- מכתב המפרט את מצבי הבריאותי ואת הטיפול הדרוש
- תדפיס אופי שירות רפואי
וגם פניתי לגורמים הבאים:
רופאת עור – חר"פ צריפין
קר"פ פעילה
מפקד מרפאת בבסיס הישן
ראש תא משא"ב מקח"ר
רופאת עור – בי"ח 10
רופאת יחידה בבסיס הישן
שלישה בבסיס הישן
מש"קית ת"ש בבסיס הישן
פניות הציבור
מפקד מרפאת בבסיס הישן
מש"קית ת"ש בבסיס הישן
ע. קא"ר (קצין רפואה) בבסיס החדש
מש"קית ת"ש בבסיס החדש
קצינת ת"ש בבסיס החדש
קצין פניות הציבור חר"פ
רופא יחידה בבסיס החדש
קש"ל בבסיס החדש
ענף מיון רפואי, מקרפ"ר 57

כבר עייפתי מלרדוף אחרי אנשים כדי להשיג את מה שמגיע לי. זה לא אמור לקחת כל כך הרבה זמן. אני אפילו לא מופיעה ביומן ניהול בקשות של המשרד ת"ש אצלי, כך שאני יודעת שהם לא לוקחים אותי ברצינות...

מה אני אמורה לעשות???

23:02 | 25/12/2004  עיקוב בקשה רפואית - Cookie     
17:17 | 26/12/2004    השבנו לך במייל. סיפורך מתאר מצב קפקאי - צוות הקשב    
18:03 | 28/12/2004    לינת בית - ש