ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  טל
נושא: 39 מעלות חום?קח אקמול עבודה משרדית ותהיה בריא
בתאריך: 22/2/2006  12:02

תוכן ההודעה:

כן כן... הצבא שלנו הדרדר לרמה מאוד מאוד נמוכה....
הנה הסיפור.. מיום שני אני מרגיש רע הלכתי למרפאה איזורית הייתי בלי חום הרופא נתן לי כדורים ושלח אותי לבסיס(הרגשתי כל כך רע שלקחתי חופש על חשבוני) יום שלישי הגיע קמתי בבוקר עם 39 מעלות חום כולי מזיע חם לי קר לי אבא שלי הסיע אותי שוב פעם למרפאה האיזורית מדדו לי חום ביפנים היה 38 וחצי... נכנסתי באופן דחוף לרופא.. ההחלטה שלו היית מאוד מוזרה שגרמה לי לצחוק לו
"קח פטור לעבודה משרדית 3 ימים ואקמול" אמרתי לו נראה לך הגיוני באמת שאני אלך במצב הזה עד לבסיס? המשיך לטעון שכן וככה זה הצבא.. הוא לא הסכים להביא לי את הדף עם המדדים רק דף שביקרתי במרפאה.. לבסוף אחרי מריבה ארוכה הביא לי .. יצאתי החוצה צעקתי והתעצבנתי בסוף הכניסו אותי לרופא אחר(Aבדק אותי יום שני) הוא לקח לי את הדפים עם הממצאים ייבש אותי עוד קרוב לשעה ורק שראה שלא יורד לי החום נתן לי 2 גימלים....
אפשר לדעת בידיוק באיזה צבא אנחנו חיים???? האם יש טעם לקבול? להמשיך עם הסיפור הזה לעשות רעש? איפה היה המצב אם בנאדם אחר שפשוט היה לוקח סתם ימי חופש או יותר גרוע הולך במצב כזה לבסיס?

12:02 | 22/2/2006  39 מעלות חום?קח אקמול עבודה משרדית ותהיה בריא - טל     
21:54 | 22/2/2006    נשמע כאילו היית במחנה 80 :) - לב    
23:33 | 22/2/2006       לטירונים במחנה 80 אולי עושים את זה... - טל    
18:10 | 23/2/2006          גם אני חייל משוחרר, מה הקשר לטיורנים?!?!? - לב