נשלחה על ידי:
דניאל
נושא: חריג סיירות מישהו? בתאריך: 12/1/2008 00:09
תוכן ההודעה:
אני בבעייה צריך עזרה אם מישהו יודע מה לעשות...
אז זה הסיפור.. התחלתי בחודש מרץ 2008 קורס תכנות (קד"צ)בשלישות רמת גן(ממ"רם) עם פרופיל 45.. במהלך הקורס הצבא על דעתו העלאה לי את הפרופיל ל82. ונתן לי אפשרות לצאת מהקורס לתפקיד קרבי.
ביררתי דרכי מפקדי אם אני כשיר ליום סיירות ונאמר לי שכן וגם על ידי מדור סיירות.. חתמתי ויתור על הקורס.. בסופו לאחר 5 וחצי חודשיים כשהקרוס הוא 6 חודשיים.
הייתי אמור להתגייס בנומבר ככל צהלי קרבי אבל מדור סיירות "סידר" את העניין וקבע לי יום סיירות לינואר 2009 עוד חודש.
התקשרתי לתומי לבדוק שהכל תנהל כמתוכנן.. זאת לאחר שפרשתי מהקורס.. נחלמתי בהרבה בירוקרטיות צבאיות לדחות גיוס ולקבל יום סיירות. ונאמר לי על ידי מדור סיירות לפתע שאני לא כשיר לסיירת מטכל שלדג ו669.
הבלגתי על הנושא כי אני מעוניין שייטת.. נאמר לי שאני כשיר לשייטת ולחובלים על ידי מדור סיירות.
עובר עוד שבוע וחבר הזהיר אותי לבדוק את הנושא עם חיל הים. התקשרתי למדור רפואיחיל הים ונאמר לי שאני לא כשיר לשייטת ולא לחובלים.
כלומר ויתרתי על הקורס ללא סיבה והולכתי שלל על ידי הצבא ומפקדי..
דחיתי את הגיוס סתם בחצי שנה.. זאת לאחר שעשיתי קורס קד"צ ללא פז"ם שגם הוא התחיל חצי שנה אחרי שסיימתי תיכון.. כרגע אני כבר בן 19 וחודשיים... אמור להתגייס במרץ 2009 ואני ללא יום סיירות.
ולא יכול להגיע גם לטיס שאת זה ניסיתי.
פניתי לרופאי ריאות ומומחי ריאות העוסקים בתחום התעופה והצלילה ונאמר לי על ידם שאני ללא כל מגבלה גופנית וכשיר לכל.
שלחתי השבוע בקשת חריג סייורות למדור מיטב בתקווה שהבקשה תתקבל.
מה אני יכול לעשות אם לא תתקבל הבקשה?? האם אפשר להגיש קבילה על דבר שכזה?..