ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  גג
נושא: קדחת ים תיכונית FMF
בתאריך: 1/2/2006  09:06

תוכן ההודעה:

שלום רב

אני מילואימניק הסובל מקדחת ים תיכונית , מטופל אצל רופא המשפחה ומגיע לבדיקה אחת לחצי שנה בשיבא.
אני סובל מהתקפים תכופים בממוצע שניים בחודש (כל התקף כ 4 ימים ) וכן מכאבים במפרקים שונים .
הפרופיל שלי הורד ל 45 , אולם לאחר אחד מביקוריי בתל השומר
ולמרות לקיחת תרופות באופן קבוע עדיין אני סובל מהתקפים רבים וכאביי מפרקים , קבעה הפרופסורית משיבא כי יש החמרה במצבי והיא ממליצה על פרופיל 21 .

למרות העברת כל החומר הרפואי + המלצת הפרופסורית במיון מסמכים של היחידה קבעו הרופאים כי אין סיבה להעמידני בפניי ועדה רפואית.
גם הגשתי קבילה בנושא לנקח"ל וישנה סתירה לא ברורה.
לאחר הפעם ה1 שהגשתי חזר אליי סיכום האומר כי בימייי המחלה הרבים שלי לא מצויין אופי ההתקף למרות שרשום קדחת ים תיכונית.
וכן כי ישנם מספר מקרים אשר מוגדרים כאי כשירות רפואית ואחד מהם הוא ממוצע של 2 התקפים ומעלה בחודש.
ועלכן ביקשתי מהרופא מספר פעמים שירשום מה אופי ההתקף והגשתי שוב לנקח"ל , אולם כרגע אותו רופא(מנקח"ל) חזר בו ולא ברור לי למה עדיין הם טוענים כי אני כשיר ולא נרשם שם מה הסיבה לקביעה זו או האם יש צורך במשהו נוסף.
שאלתי היא :
1.חיילים בסדיר בעליי מחלה עם אופי כמו שלי משוחררים
2.במסמך רשמי של נקח"ל נרשם על ידם כי אחד הקריטריונים לשחרור מצהל הינו 2 התקפים ומעלה ולי יש את כל האישורים המעידים על כך + המלצת הפרופסורית משיבא.

מה ניתן לעשות אל מול מערכת אטומה ואל מול סתירה זו ?

09:06 | 1/2/2006  קדחת ים תיכונית FMF - גג