נשלחה על ידי:
חייל
נושא: משוחרר בעקבות פרופיל 21 בתאריך: 25/12/2005 18:07
תוכן ההודעה:
שלום, שוחררתי הבוקר מהשירות הצבאי עקב הורדת פרופיל ל21 בגלל בעיה מתמשכת מתחילת השירות בפרקים.
מפקד המרפאה של מחוז ירושלים שהייתי איתו בשיחה בשבוע שעבר אמר שאני חייב לעשות כך בגלל מצבי הרפואי וההקלות שאני צריך, וכמו כן שוחחנו על האפשרות להתנדבות.
בינתיים אני בגלל מצבי הרפואי מתקשה בהליכה וסובל מכאבים חזקים, אני מעוניין להגיש תביעה נגד משרד הבטחון בגלל שהבעיה התפתחה עקב רשלנות רפואית בצבא.
השחרור היום היה מהיר למדי, קיבלתי פטור משירות ותעודת הערכה על סיום שירות בסדיר, לא דיברו איתי, לא הודיעו על כלום, ואין לי ממש מושג לאיפה אני ממשיך מכאן.
אחד מהדברים הוא שאני בעיצומו של טיפול פיזיוטרפי, אני ממשיך ללכת לפהפניה - מכיוון שנותר לי עוד מפגש, ועוד הפניה אצלי בכיס שרק צריך להזין.. ז"א אם אני יכול להמשיך למרות שאינני חייל? - מכיוון שיש כבר את האישור התקציבי.
יש מוסד שניתן לגשת אליו שיתן את המענה והעזרה בינתיים עד התביעה, בהוצאות נסיעות כי יש גם טיפלוי בריכה שאליהם אני צריך להגיע, ואינני כשיר להפעיל רכב..
איך הולך המעבר לקופת חולים? אני צריך מעתה לשלם את הביטוח או שיש תקופת חפיפה?
איכשהו יצא שמקבלת הפרופיל שבוע שעבר, חשבתי שהבוקר אוכל לבדוק מה בדיוק קורה, ואמרו לי שאני חייב להגיע מהר כ"כ שניתן לבקו"ם לפני 17 כדי לא להיות נפקד, והמפקד מרפאה ששלח אותי לא היה.. אני מרגיש כאילו נזרקתי ושיש סיכויים שמכאן אני לבדי בלי טיפול על בעיה שהחמירה בגלל השירות וששיחררו אותי בגללה