ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מוטי
נושא: רפואי
בתאריך: 7/7/2008  20:17

תוכן ההודעה:

שלום אני חייל שמשרת כשנתים ותשע חודשים, בינואר אפס שמונה במהלך הסופ"ש כשהייתי בבית נפצעתי במשחק כדורגל. במשך חצי שנה נשלחתי מרופא לרופא, בצעתי מספר בדיקות,כשבצעתי את ה MRI התגלה שיש לי קרע מלא של המיניסקוס וחשד לקרע ברצוע הקדמית לאור ההמצאים נשלחתי לדוקטור ..... והוחלט לבצע ניתוח אוטרסקפיה בתאריך מסויים,כשחזרתי יום למחרת לבסיס נשארו שבועים לניתוח פניתי לרופאת היחידה והיא שאלה אותי מתי הטור לניתוח ושאלה מתי אני משתחרר והיא הסבירה לי שהיא לא יכולה לאשר היא צריכה לשאול את מפקד המרפאה (בגלל שהוא כרע פעילה) והוא הסביר לה שהוא לא יכול לאשר ושצריך לשלוח לסמכות אחר במשך שבוע אני מכחה לתשובה ובכל יום שאני הולך למרפאה הם אומרים לי שאין עדין תשובה וכל עוד אין תשובה הם לא נותנים לי לבצע את הבדיקות הרפואיות לפני הניתוחולאור מצב זה אני נאלץ לבטל את הניתוח. אני לא יודע מה לעשות אני סובל מכאבים אין לי למי לפנות התחושות הפנימיות שזה הכול ענין של כסף מה שחשוב לי לדעת איך יכול להיות שחייל נפצע בשרות הצבאי ולא מטפלים בי כמו שצריך.........

20:17 | 7/7/2008  רפואי - מוטי     
21:10 | 7/7/2008    זה עניין של כסף - אלרגי    
01:18 | 15/7/2008       זו בהחלט צורת הפנייה כרגע. - ישראלי    
07:56 | 15/7/2008          אני מוסיף משהו שלא רשמתי מקודם - אלרגי