ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ישראל
נושא: אלרגיה בעיניים
בתאריך: 5/5/2008  22:08

תוכן ההודעה:

שלום, הבן שלי סובל מאז שהגיע לבסיס מהעיניים. רופאת הבסיס נתנה לו כל מיני טיפות לעיניים, כלאחר חצי שנה של סבל ביקש מהרופאה שתישלח אותו לרופא מומחה, הרופאה כתבה "למרות שאני לא מוצאת בעיה והחייל דורש לראות רופא מומחה נשלח להמלצתך".
לאחר שהיה אצל הרופא מומחה הוא קבע שיש לו בעיית אלרגיה והוא שלח אותו לטסטים של אלרגיה ולא מצאו כלום.
כאשר הוא יוצא מחוץ לבסיס או לחופשה, לאחר כמה ימים הוא מתחיל להרגיש הקלה בעיניו - כנראה יש משהו בבסיס שלו שגורם לו לסבול מהעיניים.
הוא הלך שוב לרופא מומחה, הרופא אמר שזה אלרגיה ושהוא לא יכול לקבוע מה הסיבה לכך. הרופא הביא לו טיפות והוא קיווה שיהיה טוב.

אני, בתור הורה לא יכולתי לראות אותו סובל עוד, כל יום אני צריך לשים לו טיפות וזה פשוט לא נגמר. לקחתי אותו לרופא פרטי, מומחה לעיניים, שהמליץ להמנע מאבק ושמש.
למחרת בני החייל הלך לביקור רופא, הרופא ראה את כל המסמכים
ושעדיין לא טיפלו בבעיית העיניים מעל שנה והרופא התרגז נורא.
הרופא רשם "ממליץ פטור מוחלט משהיה באבק וכן מלינה בבסיס".
למרות כל זאת המפקד השאיר את בני בבסיס המלא אבק.

אני מבקש את עזרתכם. מה לעשות, מה זה אמור להביע כשהרופא המומחה של הצבא אומר לבני שהוא מקווה שיהיה בסדר.
למה אני צריך לשלוח לצבא ילד בריא ושמח ולקבל אותו עצוב וסובל? וכל מה שאומרים לו זה שהם מקווים שהכל יהיה בסדר.

אני מדבר בתור אבא מודאג ובתור אזרח במדינה הזו שכל מה שהוא רוצה זה שהילדים שלנו יחזרו הביתה בשלום, אפילו אם הם לא בקרבי או משהו מסוכן.בסוף מתפלאים למה כל כך בני נוער משתמטים משירות צבאי.

תודה:)

22:08 | 5/5/2008  אלרגיה בעיניים - ישראל     
17:28 | 5/6/2008    בוא נחשוב יחד... - מיקי    
17:31 | 5/6/2008       המשך... - מיקי    
22:40 | 5/6/2008          המשך - ישראל