ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים
 
פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה
    
נשלחה על ידי:  חייל
נושא: לא מוצאים את הבעיה
בתאריך: 25/2/2005  11:31

תוכן ההודעה:

אני משרת בחייל קרבי כבר חצי שנה וסובל מבעיות עם ברכי, קושי בהליכה כאבים והתמוטטויות לעיתים, הרופאים לא מצאו את הבעיה, וטענו שזה נפשי, פגשתי קב"ן והוא אומר שאין זה כך, וכרגע אני נמצא שם וסובל מאוד ואף חושש להרוס אף יותר את בריאותי.
כאשר ניגשתי לרופא אחרי כל הבירור הוא אומר "טוב אז כנראה שאין לך כלום" ושלח אותי משם. והקלות מצד הפלוגה מותנת ע"פ שיקול דעתם והם תמיד חושבים שהם יודעים יותר, מה שמביא למצב שהם לא עוזרים ממילא.
אני שוקל פשוט להגיד ביחידה שאינני עושה דבר הלאה עד שלא יעשה משהו מתאים בנדון, ניסיתי להחזיק והתאמצתי עד מאוד ואני לא עומד בעניין, אשמח לדעת אם תוכלו לייעץ לי בעניין.
בין אם כל אחד יאמין שיש בעיה או לא, אני בכל זאת אחראי על בריאותי ואהיה חייב לעשות משהו בנדון.

בנוסף, שלחתי 55 אבל המ"פ חתם שהוא לא מאשר אז לא קיבלתי את ההעברה ונציב קבילות שפגשתי ציין שאני פשוט צריך לסבול בשקט.




11:31 | 25/2/2005  לא מוצאים את הבעיה - חייל     
23:59 | 28/2/2005    לא מוצאים את הבעייה - צוות הקשב    
18:23 | 13/3/2005       הבעיה היא שוב, שגם הרופאים מומחים - חייל