ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מנהל הפורום
נושא: תגובה
בתאריך: 7/1/2008  07:59

תוכן ההודעה:

רינת שלום רב,

אני מבין אותך לגמריי הצבא באמת יכול להיות מתסכל לפעמיים.

יחד עם זאת לדעתי היית צריכה לפנות קצת קודם, כי עכשיו כבר סירבת פקודות ואת גם נפקדת בנוסף לכל.

אין שום סיבה שבעולם לסרב את הפקודות שסירבת!!!

אני באמת שמבין את הכעס שלך ושאת מתוסכלת ושזה באמת בא ממקום שאת רוצה לתרום יותר אבל שוב לסרב פקודות ולהיות נפקדת לא יביאו אותך לשום מקום מקסימום לכלא.

נשמע שמפקדך קצת יורד לך לחיים ומגזים קצת, יש דרך לטפל בזה והדרך הזאת יכולה גם לבסוף להעביר אותך יחידה ואולי גם להביא אותך לאן שאת רוצה, אבל שוב הדרך אינה בסירוב פקודות למינהן או נפקדות, הדרך היא קבילה לנקח"ל שמה גם להוסיף שאת מעונייינת לתרום יותר נקח"ל יכולים ורשאים להתערב גם בזה שתדעי.

דוגמא למשהו שאת יכולה לקבול,

אם מפקדך דורש רק מימך להודיע לו מתי את יוצאת מהמשרד ולא משאר החיילות\חיילים שמשרתים איתך אכן יש כאן משהו שאינו תקין והא יצטרך לתת הסברים על כך.

אני אשמח לעזור לך בהתמודדדות עם המשפטים, אבל בישבלך תחזרי לבסיס, אני ממליץ לך להעביר את התלונות לבית דין צבאי ולא להישפט יחידה כי נשמע שהיחידה שלך לא "מחבבת אותך כל כך" ימנו קבו"ד
תספרי לו את כל הסיפור תסבירי לו מאיפה זה נבע(לא שזה תירוץ) הוא כבר יעביר את החומר לפרקליטות והם גם יתנו את דעתם ואם הם יראו שיש משהו חמור שמפקדך אז זה כן יכול לעזור לך במשפט.
שאת מגיעה למשפט תבקשי לפניי את כל החומר שיש להם נגדך גם התלונות הקודומות וגם אלה שיהיו תשכפלי אותם, הם מחוייבים לתת לך אותם.
בהצלחה

01:03 | 7/1/2008  מתוסכלת לגמרי - רנת     
07:59 | 7/1/2008    תגובה - מנהל הפורום    
14:12 | 1/7/2008       ... - רנת    
16:52 | 7/1/2008          תגובה - מנהל הפורום    
16:41 | 1/8/2008             תודה - רנת    
17:20 | 1/8/2008                בבקשה - מנהל הפורום