ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  למישהו
נושא: מישהו מישהו
בתאריך: 30/7/2007  15:36

תוכן ההודעה:

מה הגיל שלך? ומה הרמה שלך בצה"ל?

אני זה שכתבתי את ההודעה הראשונה. שאלת אותי מי אני? אני סתם אחד פה שגולש באתר, ולפעמים שואל שאלות. ולפעמים אני שואל שאלות שאני יודע עליהם תשובה מדויקת, אך אני בוחן את האתר, כדי לראות כיצד מגיבים על שאלה מסוימת ומהי רמת האמינות. כמובן שאני כותב את ההודעות בכל מיני שמות, אין לי כינוי מסוים.

אני חייל, ואין לי תפקיד מי יודע מה, כולה פקיד. אבל יש לי ידע עצום בנושא הצבא, ולאור התגובות שלך, אני מרשה לעצמי להגיד לך את הדברים האלה.
לא בקטע שלפגוע בך, חלילה וחס. אלא כדי לכוון אותך לרצונם של הגולשים, ז"א לתשובות מדויקות.
בכל אופן, אני רוצה לציין לטובה, את התמדתך בפורום ואת הרצון הטוב, אבל זה צריך להיות במידה ותשובות קצת יותר מפורטות מאשר "כן"- ככה לא מספקים תשובה לגולשים- פרט, נמק והסבר.

לניר החובש, אני בניגוד אליך, לא חושב שמדובר בקנאה. אתה מגזים בתיאוריך.
דרך אגב, יש לי עליך גם ביקורת. כל הכבוד על ההתמדה באתר והרצון לעזור לגולשים. אתה רושם תגובות מקצועיות מאוד, אך חבל שלפעמים אתה רושם זאת בצורה תוקפנית או בגישה של זלזול.

אני מקווה שתיקחו את ההערות האלה בצורה החיובית, כדי לשפר את האתר. הרי האתר מתבוסס על שניכם, אתם המפתח לצרות של חיילים, חיילות, ומלש"בים- לתשומת ליבכם- מישהו וניר החובש.

הערה קטנה אחרונה לתשומת ליבכם, למה שלא תרשמו בכמה מילים על עצמכם, ז"א לא פרטים אישיים, אלא מה הרקע שלכם בצבא וכו´.

17:37 | 29/7/2007  מישהו מישהו - למישהו     
20:42 | 29/7/2007    ומי אתה? - מישהו    
23:47 | 29/7/2007    תגובה - ניר חובש    
00:58 | 30/7/2007       כשתגיע לגיל שלי ולרמה בה אני עוסק בצבא - מישהו    
15:36 | 30/7/2007          מישהו מישהו - למישהו    
05:35 | 31/7/2007             סבבה, מכבד את דעתך. - מישהו    
21:16 | 31/7/2007             תגובה - ניר חובש    
22:30 | 31/7/2007                למישהו וניר החובש - מישהו מישהו