ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ניר חובש
נושא: תגובה
בתאריך: 19/10/2006  23:02

תוכן ההודעה:

את שמה לב מה קורה כאן?!?!?! את כאילו מנסה לשכנע את עצמך שהכל כבר אבוד ואין מה לעשות...
מה זה השאלה הזאת "מה קבילה כבר תעזור?"?!?!? ברור שהיא תעזור כי היא תביא לניעור ולהתעוררות כל הגורמים העוסקים בדבר!!!
כנראה שאין לך מושג מה כוחה של קבילה מוצדקת- אז לידיעתך כוחה חזק, חזק מאוד מאוד!!!!!!!
וכנראה שההורים שלך לא פונים למספיק גורמים.
אל איזה רמדים ורענים את מדברת?
שאמא תתקשר למפקדת המרפאה ותרים לה ת´ משרד
שאבא ייתקשר למפקד המרפ"א וייצרח עליהם!!!!
שיבואו איתך לבסיס. אני לא יודע כל הדלתות פתוחות. הם יכולים להתקשר לפקצינת פניות הציבור (טלפון במקום שאמרתי לך כבר).
ואיפה המפקדת שלך בכל הסיפור? ברור שהיא צד בעניין היא כמו אמא שלך, זה התפקיד שלה- לדאוג לך לא רק לתת פקודות ועבודה! המפקדת הישירה צריכה לתמוך בך ולתת לך מענה בזמן שיש לך קשיים להשיג את מה שאת זקוקה לו!
לדעתי את צד אשם לא פחות משאר האשמים!!! כי את חלשה מדיי!!!
חמודה- זהו את בצבא ובצבא אם את לא תדאגי לעצמך אף אחד לא יידאג לך!!!!!
והרופאה במרפאתך? היא שקרנית!!!!!! יש לה ועוד איך לתת לך פטורים במיוחד שיש לך כזה פרופיל וכאלו סעיפי ליקוי (כל פטור לפחות עד 14 יום).
וגימילים? אם תבלי כל יום במרפאה וזו תהיה מטרת העל שלך את תצליחי, תאמיני לי שאני יודע בתור חופ"ל ובתור א. מרפאה כיום אני יודע שמי שרוצה להשיג פטורים וגימלים באמת, מצליח!!!
אז חמודה, תתחילי להתעורר ותלחמי למען בריאותך ולמען זכיותיך, וחלק מזכויותיך הוא לשרת בצה"ל, וזו חוויה שחבל שתתבזבז ותיעלם בגלל מס´ אנשים דפוקים. בשביל זה קיימים הגופים הרלוונטים שהזכרתי ע"מ לפקח על מתן הזכיות של החיילים, ובמידה ונעשה אבל, ניתן לתקן (בדר"כ).
שיהיה בהצלחה ורק בריאות!!!!

15:53 | 17/10/2006  בעיות רפואיות - חופית     
22:50 | 18/10/2006    יש ועוד יש למי לפנות!!! - ניר חובש    
20:14 | 19/10/2006       ... - חופית    
23:02 | 19/10/2006          תגובה - ניר חובש    
00:13 | 19/10/2006    שאלה קטנה אליך: - נופר    
20:20 | 19/10/2006       נופר.... - חופית    
19:42 | 20/10/2006          תודה על התשובה המהירה, ועוד שאלה: - נופר    
13:37 | 21/10/2006             תשובה - ניר חובש    
15:41 | 27/10/2006                חופית הנה העזרה שלך - ניב    
18:23 | 11/2/2006                   ניב... - חופית