ראשית כתשובה לשאלתך הבורה ושאיננה מובנת, אז כן אני חובש ולא איזה סמרטוט שלישותי, ותפקידי בראש וראשונה להעניק סיוע רפואי לחולים/ פצועים ולא לעסוק בעיניינים שלישותיים מטופשים כפי שאת מבצעת בתפקידך הכה חשוב!!! אז זה לפני שאת בכלל מעזה להפנות ביקורת כלפי התפקיד שלי המקצועיות שלי והידע שלי שאת כלל אינך מכירה ואין באפשרותך למדוד אותם!
שנית דיברתי כאן על אפשרויות הצבה לחייל אשר מבקש לדעת היכן ניתן להציבו עקב הפרופיל שלו ובתשובתי התייחסתי להיבט הרפואי והמשמעותי ולאו דווקו לשלישותי. לכן מכאן, כפי שנגזר מהדוגמה שהבאתי בתשובתי לחייל ניתן ואף קורה שמציבים חיילים בעלי פרופיל נמוך בתפקידי מנהלה באיזורים שמוגדרים קדמיים- תוכלי לבדוק זאת אם יש לך מספיק קשרים....
שלישלית את מעלה פה נושא שאף אחד לא דיבר עליו בכלל, לא ברור לי מה הייתה מהות התגובה שלך חוץ משחצנות והשמצות ועוד מס´ מושגים שלישותיים לא ברורים שאף אחד חוץ ממך וחברייך לחש"ל אינו מכיר.
ויתרה מזאת מה הקשרם לפורום?!?!? לא נתת שום "פירוט ונימוק" לגבי המושגים הנחמדים שלך. אני כבר שלוש שנים וחודשיים בצבא ובאמת לא הצלחתי להבין מה את רוצה!!
אז להבא ליפז היקרה, אם תרצי ללמד אותי באמת שאני אשמח, אך עשי זאת בצורה יותר נאותה בלי השמצות יתר, כי אם נתחיל לעשות כאן השוואה למי יש ידע גדול יותר ומי בעל תפקיד הכרחי יותר אני בטוח שתביני שאת בעצם לא יודעת כלום ותפקידך לא מעניק יותר מדיי חוץ מהרבה ניירת מיותרת...
בברכה,
ניר, חובש.
נ.ב, יש מצב שאת חג"מ?!?!?!