צר לי שאני אומר את זה, אך זו עובדה וזה לגיטימי- אתה צעיר...
רס"ן הוא בסך הכל פלאפל אחד... וזהו... לא אומר שצריך לזלזל אך הוא באמת כלום.
דבר שני קבילה היא חלק מזכויותיך כחייל, הקבילה היא כלי שימושי ולגיטימי להשתמש בו כאשר נעשו כשלים ואי צדק בתוך צה"ל ולכן גוף זה הוקם- למטרות כאלו.
אני רואה בקבילתך, באם תקבול, מענה הולם אשר עשוי למש לא רק אותך אלא את שאר החיילים אשר יטופלו ואף מטופלים אצל אותו רופא שככל הנראה זקוק לניעור גדול ואף לעונש ונקח"ל הוא המקום הראוי לכך.
איך קובלים? אין פשוט מזה!!!!
אתה פשוט רושם את כל מה שהיה, תוך פירוט מדוייק של כל הפרטים (לא קריטי אם לא תזכור הכל,אך כל פרט עשוי לשמש ראייה לטובתך), מציין בתור עובדה שיש בידייך הקלטות. ו... מפקסס. באתר זה בראש העמוד תחת כותרת "טלפונים חשובים" תוכל למצוא את הטלפוני של נקח"ל (נציב קבילות החיילים). ואף רצוי לפניי שתשלח את הקבילה בכתב, תתייעץ עמם טלפונית.
זכור! הקבילה היא הליך משפטי לכל דבר אשר יעסקו בה משפטנים- אנשים שהוסמכו לכך. לכן, כמו בכל הליך משפטי זה ייקח מעט זמן כי יהיו בירורים ובטח שגם יהיה עימות (בעצם לא בטוח כי אתה טוען שביידיך ראיות מוקלטות), אז לא להיבהל ובטח ובטח לא להתייאש- יש לך את כל הזמן והסבלנות שבעולם, היה נחוש!!! זה יישתלם לך!!!
ואל תפחד מהרס"ן המושתן כי הוא רק רס"ן, ואם הוא יעשה לך משהו תוכל לקבול גם אותו, ואז תוכל גם לבקש לעבור בסיס (כחלק מזכיותיך באם יחול אותו מקרה בו הרס"ן יתנקל לך).
בהצלחה. אם יש עוד שאלות לא להסס!!!