ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ניר חובש
נושא: תשובה לשאלתך!
בתאריך: 8/9/2006  00:46

תוכן ההודעה:

אקדים ואומר לך שבכוונתך לצאת מהצבא בעזרת קב"ן ופרופיל נפשי הינה הטעות הדולה ביותר שתוכל לעשות וכך משתי סיבות:
1. אתה מכניס כאן "גול עצמי", כלומר אתה תגרום לעצמך עוד סבל לטווח הארוך בכך שתהיה מוגבל מבחינות שונות שלא אפרט לגביהם אבל למשל מקום עבודה ועוד ועוד.... (להזכירך אתה רק שנה בצבא...)
2. אתה מבקש בפנייתך בפורום שנעזור לך לצאת על נפשי "אך לא בלב שלם". דע לך- לעולם אל תעשה צעד שאתה לא שלם איתו ב100 אחוז, כי אח"כ אתה באמת תסבול, מבחינה נפשית, ותוכיח לעצמך על חולשה עצמית.

אתה נשמע אדם שבהחלט מצוי במצוקה הן פיזית ובעיקר נפשית, לפי טענותייך נשמע כי נגרם לך עוול רב מהרפואה הצבאית (שאת דעותיי הטובות כלפייה אעדיף לשמור לעצמי כעת), וכאן המקום לעשות צדק!!!
לדברייך קיימים מצבים של צביעות ביחס הרופאים בעת שהוריך מתלווים אלייך- דבר אשר אסור מבחינה אתית כלפי המטופל.
לדברייך קיימים פרדוקסים בין החלטות הרופאים בזמן שהורייך התלוו אלייך ולבין מצבים שלא ליוו אותך. כלומר הרפואה שנעשית כאן הינה למעשה רפואה שקרית ולחלוטין איננה מקצועית, אמיתית ובעלת שיקול דעת מצד הרופא.
שמע, אני באמת לא רוצה להרחיב מדיי כי זה מיותר...
המסקנה הסופית והחד משמעית שלי, בתור איש מקצוע בקבע, הנה קבילה! ולא סתם קבילה, אלא קבילה גורפת כלפיי כל הרופאים שטיפלו בך, הן הטובים והן הרעים ובכלל את חיל הרפואה על שיטת ה"טירטור" שנעשתה כלפייך. אמליץ לך לקבול לא רק על הרפואה הגרועה, היחס המשפיל הטירטורים, אלא גם, ואף בעיקר על עוגמת הנפש הגדולה שעשתה כלפייך, אשר הביאך למצב נפשי כה רע עד כי אתה מבקש לצאת מהצבא דרך טיפול אצל גורמי בריאות הנפש, ולא כפי הדרך הצודקת אשר מגיעה לך- יציאה זמנית על פרופיל רפואי! (לא נפשי).
ממליץ לך לכתוב קבילה ארוכה אשר מפרטת את כל פרטים לאורך כל הדרך (תאריכים, משך המתנה, שמות, מקומות, נסיעות, מסקנות רפואיות וכו´) ובעיקר בעיקר היחס המזעזע (שאף זיעזע אותי!).
ממליץ לך להגיש את הקבילה דרך עו"ד ואם אין תקציב בבית אז המינימום זה ההורים (שהם בהחלט פתרון יעיל!!!). כפי שנוכחת לדעת על בשרך, עד כה, שבצבא אתה, בתור חייל, שווה לאפס! להורים יש כוח, כוח עצום אשר יכול לפעול לטובה על המערכת, ולצערי הרב ביניהם נציב קבילות החיילים, שכביכול אמורים להיות ניטרלים, אך הם עדיין במסגרת צבאית ולא אזרחית כפי שטוענים שם. לכן- אנא ממך, הגש קבילה זו כבר בימים הקרובים ותהיה מוכן גם אז למהלך משפטי קצת ארוך שבו עדיין תסבול פיזית, ואולי גם קצת נפשית, אך אני מבטיח לך שבסופו של דבר זה יישתלם לך ובגדול ותזכה במה שרק תרצה, ואף יותר מכך, ייתכן שמספר רופאים יענשו ואולי אף יאבדו את רשיונם- בכך אף תעשה קבילה ייצוגית בשם כל המטופלים שעברו דרך רופאים אלו.
שיהיה לך המון בריאות כוח והצלחה!!! אל תישבר- תהיה חזק, אל תהיה חלש, המערכת לא עד כדי כך חזקה ותאמין לי- נקח"ל יעשו צדק!!!
יישר-כח!!! (טלפון נקח"ל-בראש העמוד תחת הכותרת "טלפונים חשובים").

22:36 | 7/9/2006  עזרה דחופה אני לא יכול לסבול יותר - חייל שכואב לו     
00:46 | 8/9/2006    תשובה לשאלתך! - ניר חובש