נשלחה על ידי:
אנונימי
נושא: גימלים זה גימלים לכל דבר ובכל זמן בתאריך: 18/8/2006 20:56
תוכן ההודעה:
אם קיבלת גימלים גם בשבוע שאתה אמור להימצא ביחידה, איןזה אומר שאתה חייב להחזירם ולהגיע בשבוע אתה נמצא בבית. הבסיס לא יכול לחייב אותך, אלא אם כן אתה רוצה לעשות זאת בעצך כי .... (כמו שבבסיס שלך טוענים אין אף אחד שיחליף אותך). אין, אם אתה לא רוצה אתה לא חייב. ואם היית חולה בשבוע חופש שלך מישהו היה מחזיר לך אותו שבוע כמו שעושים בחופשות רגילה??? אני בספק רב!!!
מתוך ניסיון, לא שלי ספיציפי, אבל מישהו מבסיס שלי שאני רואה אותו יום יום עד עכשיו (רק שהוא לא טופס תפקיד "חשוב" כמו שלך) קיבל גימלים בשבוע חופש שלו (שבוע/שבוע) היה בבית שלושה שבועות אבל מה מאותו רגע נהיה מטרה ניידת של רס"ר:)!
מה שכן אתה יכול במקום להחזיר שבוע (ואז כאילו יוצא לך להישאר שבועיים בבסיס) פשוט להחליף סדר של שבועות, הבנת? במקום לנוח זאת ולצאת הבאה, תצא עכשיו ותנוח הבא.
ולהבא אל תקשיב לאנשים "שעושים חצאים", וצועקים לשאר האנשים "תפסיקו להתבכיין" כי הם אלה שבאמת סובלים. זה שהוא בחר בדרך (או שלא בחר) והוא לא מתנגד לה זאת בעיה אישית שלו. וכנראה שיש לו באמת בעיה עם זה בגלל שברוב מקרים שאני רואה תשובה ממנו, במקום תשובה לעניין וברורה הוא מעביר פרופוגנדה פרו-צה"לית.