ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  SP
נושא: תגובה.
בתאריך: 8/8/2006  23:43

תוכן ההודעה:

הבעיה הרפואית הנ"ל ,התחילה כמה חודשים לפני הגיוס ורק החמירה ככל שהזמן עבר. אני יודע בדיוק מה יש לי ,גם הרופא שינה יודע. הנוירולוגים - להם אין מושג מה זה. הסיבה שלא הזכרתי תרופה נשמעת לי מוזר ,כנראה ברוח העצבים זה הושמט , אבל כן קיבלתי טיפול תרופתי שלא עזר . (מלטונין 3 מ"ג) הנוירולוגים החליטו להגדיל את המינון ל 5 מ"ג. ואני לא רואה את זה כמושיע שלי כרגע. עוד דבר בקשר לתרופה ומרפא ,היא שאין כזה דבר. חיפשתי באינטרנט ,חרשתי , התייעצתי עם מומחים ... אין תשובה , התופעה עדיין בחיתוליה ולא ידוע עליה יותר מדי ., ואיך בדיוק אני יכול לקבל תרופה אם מסרבים לאבחן אותי כסובל מהפרעת שינה זו? אם מסרבים לשלוח אותי לבדיקות שהרופא שינה המליץ עליהן?
להגיד לך שאני אמות אם אישן בבסיס ,אני לא אמות , זה לא מסכן חיים. אבל אני לא חושב שאני צריך לסבול כמו שאני סובל בשביל תורנות מטבח. מלבד זאת ,שהדבר מדיר שינה מעיני וזה פוגע בתפקוד שלי ,אז כן זה קריטי! וכן..כשאני עולה לשמור אחרי שלא ישנתי לילה שלם , ואחרי שיש לי חסך שינה שרק ממשיך להצטבר,זה כן עניין של חיים או מוות ,אני מסכן את עצמי ואת מי שאני שומר עליו. אני לא מנסה להפיק רווח משני, אני מנסה להקל על הכאב והסבל שנגרם מהתופעה ובו בזמן למנוע אי נעימויות מיותרות.
דבר אחרון ,אני לא חושב שאתה יכול לקטלג ולתת עדיפויות לבעיות רפואיות שאתה אישית לא מכיר, אני חושב אפילו שלא טרחת להיכנס ללינק ולקרוא . אבל כן ,ההפרעה חריפה. ואם אי פעם יצא לך לקרוא עליה אני רק אגיד לך שאני סובל מרוב הסימפטומים שלה ובתדירות מאוד גבוהה.

11:59 | 8/6/2006  קבילת רופא על חוסר ידע? - SP     
03:45 | 8/7/2006    תגובתי לבעייתך - ניר-חובש    
23:43 | 8/8/2006       תגובה. - SP    
02:27 | 8/9/2006          תגובתי לתגובתך. - ניר-חובש