ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ניר-חובש
נושא: תגובתי לבעייתך
בתאריך: 8/7/2006  03:45

תוכן ההודעה:

לי נראה, בתור חובש שעסק בכל שירותו עם בעיות רפואיות מרובות של חיילים, שאתה, כמו רוב החיילים שסובלים מבעיות רפואיות שאינן מסכננות חיים, יותר מנסה להרוויח מבעייתך רווח משני- כלומר אתה מזכיר פה רק פטורים ועוד פטורים ועוד הקלות....
לא הזכרת כאן, ולו פעם אחת את המילה תרופה, מרפא..., אל רק את המילים "פטור" וליתר דיוק 7 שעות שינה, "ולינת בית"- כלומר יציאה במתוכנת יומיות.
בן כמה אתה? 18? 19? 20? מה, אף פעם לא התייעצת עם מומחים שעזרו לך בעבר? בעבר הבעייה לא היוותה עבורך מטרד?
בגילך המתקדם יחסית אתה כבר היית אמור לדעת בדיוק מה יש לך לאחר שכבר עברת את כל הבדיקות שבעולם לגביי בעייתך הספציפית ולעבור אצל כל הנוירולוגים בארץ.
אז מה אני יגיד לך? שאתה חפשן? יכול להיות אני לא מכיר אותך כ"כ ולמען האמת גם לא כ"כ את בעייתך הרפואית. אך מה שאני כן יודע, ואף בטוח זה שאתה מנצל את מצבך הרפואי למען רווח משני בלבד כי בעייתך איננה נשמעת מסוכנת/ חריפה יתר על המידה אלא להפך, זו בעייה כרונית שאתה כבר אמור לדעת להתמודד איתה בעצמך ובעיקר תרופתית.
לגבי שאלתך, לא אתה לא יכול לקבול רופא בדרגת מומחה על שיקול דעתו, למה? כי הקבילה לא תתקבל פשוט. אף אחד מנקח"ל לא יתערב בשיקול דעתו הרפואית של רופא מומחה ובכלל רופא- גם זוטר כל עוד לא נעשתה רשלנות רפואית
שיהיה בהצלחה ותישן טוב!

11:59 | 8/6/2006  קבילת רופא על חוסר ידע? - SP     
03:45 | 8/7/2006    תגובתי לבעייתך - ניר-חובש    
23:43 | 8/8/2006       תגובה. - SP    
02:27 | 8/9/2006          תגובתי לתגובתך. - ניר-חובש