ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים
 
פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה
    
נשלחה על ידי:  מרום
נושא: תשובה
בתאריך: 5/6/2006  22:17

תוכן ההודעה:

שני הדברים נכונים, כל אחד בדרכו.

אתה זכאי לקורס אחד תוך כדי שירות על חשבון הצבא, במוסדות המוכרים על ידי הצבא, כמו לחמן וקידום ואולי גם אנקורי, אם אינני טועה, וכל זאת בתלות במספר התקנים האפשריים ליחידה להוצאה לקורס שכזה, ובתנאי שיתרת השירות שלך קטנה מחצי שנה (בעבר זה היה שנה אבל לפני שנה זה קוצר לחצי שנה בלבד).

ישנה אפשרות גם לעשות קורס לאחר הצבא, אבל אני לא בטוח מה התנאים לכך. יכול להיות שיש התניית ציון מסויימת, כך שאם אתה מקבל למשל ציון הנמוך מ-400 למשל, אתה זכאי לגשת לקורס נוסף על חשבון הצבא, גם אם מועד הקורס הנו כשאינך עוד חייל.

כך או כך, שיחה קצרה לשלישות היחידה שלך (לשליש או לאחראי כוח האדם) תסייע לך להגיע לפתרון מהיר, יעיל ומתאים לנסיבות הפרטיות שלך.

בהצלחה!
מרום.




13:12 | 5/6/2006   פסיכומטרי -  סמל     
22:17 | 5/6/2006    תשובה - מרום