ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חובש ניר
נושא: תשובה לשאלתך!
בתאריך: 5/5/2006  00:07

תוכן ההודעה:

אינני יודע מה זה קפסית אך אני יודע, ממרום שנותיי בצה"ל שמה שעלייך לעשות זה לקבוע תור אצל קב"ן ולדרוש להעלות פרופיל. לידיעתך, אין ביכולתו של הקב"ן להעלות לך פרופיל ולכן את זקוקה להמלצת פסיכיאטר- מכאן עלייך לדרוש מהקב"ן לפגוש פסיכיאטר ע"מ להעלות את פרופילך. לאחר שתמצא הפנייה בידייך יש לקבוע תור לועדה רפואית (וע"ר) ושם יחליטו סופית לגבי גורלך. במידה ולא השגת המלצה מהפסיכיאטר את רשאית (אך אף אחד לא חייב לתת לך) לבקש חוות דעת נוספת של פסיכיאטר אחר (צבאי או שעובד עם הצבא). מה שלא יהיה זכותך להיבדק אצל פסיכיאטר ולנסות להעלות פרופיל כל עוד את חפצה בכך. במידה והקב"ן לא מעוניין להפגיש אותך עם פסיכיאטר את יכולה לפנות למדור פניות במקרפ"ר (אין לי טלפון אבל יש ב- 014- המודיעין הצבאי). אם זה לא עוזר תוכלי לפנות לנקח"ל למרות שלא נראה לי שהם ייתנו לך מענה הולם משום שהם אינם אוהבים לחלוק על חוות דעת מקצועית של איש מקצוע אלא אם נעשתה רשלנות- לכן זה המקום האחרון שעלייך לפנות אליו טרם ניסית את הראשונים.
בהצלחה!!!!!!!!!! וכל הכבוד על המוטיבציה לשרות! כן יירבו חיילים וחיילות כמוך!

22:02 | 5/4/2006  פרופיל נפשי - לונה     
00:07 | 5/5/2006    תשובה לשאלתך! - חובש ניר    
00:51 | 5/5/2006       לניר החובש. נשמח אם תפנה אלינו באימייל כדי לסייע - צוות הקשב    
21:06 | 5/6/2006          לצוות הקשב - חובש ניר