ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אלמוני
נושא: אתה צודק , הפרקליטות סירבה שאני אשפט בבית דין
בתאריך: 4/5/2006  19:54

תוכן ההודעה:

לצדיק . . .

פתיח . . .
תודה רבה על העזרה הרבה.

לעיקר . . .
היה לי משפט אצל המג"ד , אמרתי לו "שאני נשפט רק בבית דין צבאי" , השליש שלח מכתב לפרקליטות ובפרקליטות
החליטה שאני לא נשפט בבית דין צבאי , אלא אצל הסמח"ט. לא הסכמתי להישפט בפניו , אמרתי לו "שאני נשפט רק בבית דין צבאי " , אך למרות זאת הסמח"ט שפט אותי והכניס אותי לכלא ל 18 יום בלי יצוג של עו"ד. ( הסמח"ט שהיה אחראי על המחדל שבגללו הייתי נפקד ונשפטתי לכלא הוא זה שהיא אחראי גם על המחדל).

לפי מה שהבנתי ממך "זה שלא התאפשר לי לראות עו"ד ולא לאפשר לי להישפט בבית דין צבאי , אז אני יכול לבקש פיצוי "

שאלות . . .
א . . .זה גם אומר שגם פסק הדין מבוטל ?

ב . . ."בין המשפט של המג"ד למשפט של הסמח"ט עברו 50 שעות " , זה נכון שהיו חייבים לשחרר אותי אחרי 48 שעות ?

ג . . מספר דקות אחרי המשפט אחד החיילים השאיר נשק ומכסנית בחדר שאני גרתי בו , כרי "נשק בלי השגחה אחרי שנגזר עלי מחבוש " . מה אני יכול לעשות עם זה ?

בברכה : האלמוני.

15:11 | 5/1/2006  ביקשתי להישפט בבית דין צבאי אך שפטו אותי ביחידה - אלמוני     
00:44 | 5/4/2006    ראה תגובה.כנס - אמיל    
19:54 | 4/5/2006       אתה צודק , הפרקליטות סירבה שאני אשפט בבית דין - אלמוני    
20:25 | 5/4/2006       אתה יכול בבקשה למקד , יש שם המון פקודות - אלמוני    
14:48 | 5/5/2006          העתק 3 הלינקים לחלון הכתובת בדפדפן ותראה - אמיל    
17:54 | 5/5/2006             שהיה לך ולכול היקרים לך המון אושר ועושר בחיים - אלמוני