נשלחה על ידי:
מרום
נושא: תשובה
בתאריך: 21/4/2006 12:42
|
|
|
תוכן ההודעה:
היי חייל :) ,
כיוון שאתה שואל שאלות בעלות אופי דומה, אשמח אם נוכל להמשיך את הדיון הזה מחוץ לפורום, כיוון שהסברתי את הקווים הכלליים של נתונים אישיים בצבא בהודעתי הקודמת. לי נראה כאילו יש לך שאלות מעבר למה שאתה שואל בפורום אבל אתה פשוט חושש משום מה לשאול אותן פה. הדואר האלקטרוני שלי הוא - maromg@gmail.com, ומספר האייסיקיו שלי הוא 137104961, אם תרצה...
ולשאלתך -
כמו שציינתי בהודעה הקודמת, בבקו"ם רשומים כל הנתונים האישיים והצבאיים עליך, וזה כולל את תאריך הגיוס והשחרור, ולשלישות ביחידה שלך יש את הסמכות להוסיף על הפרטים האלה דברים שקרו, כמו קבלת דרגה, העלאה למשפט וכו´, אבל לאף אחד אין זכות לשנות את הפרטים הבסיסיים כמו תאריך גיוס ושחרור -
***אלא אם כן, אתה עתודאי (אקדמאי או טכנולוגי) או שהיית בגימלים בתחילת השחרור, או שסופחת לבקו"ם בתחילת השירות שלך, או כל אופי שירות חריג שכזה, שבו היו לך 2 גיוסים (שני חיולים למעשה) או דברים מהאופי הנ"ל, שמערפלים מעט את התשובה באשר לשאלה מתי גוייסת באמת (או למשל אם עשית קורס קדם צבאי, שלאחריו מחשבים בנפרד את פז"ם השירות שלך (החל מהטירונות או לאחריה) ואת פז"ם הדרגות שלך (מתחילת הקד"צ, במקרה של קורס תכנות למשל).
אם תאריך הגיוס שלך לא מוזן כמו שצריך, מן הסתם גם תאריך השחרור שלך לא יחושב כראוי, ובמקרה זה, עליך מוטלת חובת ההוכחה בנוגע לדרבון השלישות שלך ליצירת מגע עם השלישות הראשית לחישוב התאריכים המדוייקים.
שוב, העיצות שאני מספק כאן הינן כלליות היות ואינני יודע את טיב ואופי בעייתך. לכן, אשמח אם תיצור איתי קשר על מנת שאוכל לבפק פיתרון יותר מדוייק ונכון לגביך.
שבת שלום,
מרום.
|
|
|
|
|
|

|
| 17:31 | 20/4/2006 |
למרום - חייל
|