ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מיכאל
נושא: אז מה אכפת לכם מהתלונות שלנו אם בכלל אתם לא בצבא
בתאריך: 4/4/2006  20:56

תוכן ההודעה:

ועוד דבר, מה זה יעזור לנו אם נגיד לכם את מה שקורה לנו בצבא ?
אני שונא לדבר כמו חול ואין מה לאכול , עכשיו , אם היו מתלוננים והייתם יכולים לפתור את זה איכשהו אז סבבה , אבל ככה סתם כדי להכניס ת´אף לנושאים שלא קשורים אליכם זו ממש חוצפה ,
שתי סיבות נובעות מכך :
א. או שאתם משועממים ואין לכם מה לעשות עם הדומיין הספציפי,
או ב. אתם אוהבים להכניס ת´אף לאיזורים רגישים כמו בלונדיניות שאוהבות לרכל ולרכל ,
בנאדם מספר את מה שכואב לו בצבא כי הוא רוצה חוות דעת של אדם שיודע מה זה צבא ויודע במה הוא מתעסק ומה כדאי לעשות ומה לא כדאי לעשות , אדם רוצה כלים להתמודד עם הבעיה שנוצרה לו בגלל גורם מסויים, לא סתם לספר לאנשים על תלונות , אני יכול להשבע שלא אכפת לכם בכלל מחיילים, כמו שלי לא אכפת מהבעיות של השוטרים , אז אני בספק אם זה אתר זה יכול להביא לידיי ביטוי בעיות של חיילים ולנסות לפתור בדרכים ו\או בכלים מסויימים את רוב בעיותיו או שאלותיו של החיילים, כי העסק נראה לי בכלל לא רציני ואפילו אם יורשה לי לומר גורם ללעג של חיילים מצידכם אלינו ,

18:09 | 20/3/2006  האם "איריס" ו"צוות הקשב" הם גורמים צבאיים? - ***     
20:31 | 21/3/2006    איש מצוות "הקשב" אינו "גורם צבאי" ולא קשורים לצה" - עומר    
15:51 | 22/3/2006       באתר זה לא פועלים גורמי צה"ל רשמיים!! - מנהל הפורום    
20:56 | 4/4/2006          אז מה אכפת לכם מהתלונות שלנו אם בכלל אתם לא בצבא  - מיכאל    
22:34 | 4/4/2006             למיכאל.. - אביחי     
14:48 | 4/5/2006             מיכאל רואים שאתה צעיר - אריאל