נשלחה על ידי:
עידן
נושא: תשובות והסברים בתאריך: 19/8/2009 14:43
תוכן ההודעה:
אני לא אוהב את המקצוע (חשמל) אני "למדתי " את המקצוע שלוש שנים ולא התחברתי , לא הוצאתי ציונים טובים ,פשוט ישבתי בשיעורים וזה, אני נכנסתי לכיתה הזאת רק בגלל שנתנו לנו תנאים טובים לשאר המקצועות העיוניים.
שנה שעברה במסגרת אותו פרויקט יכולתי להמשיך ללימודי י"ג ולא המשכתי מאותם סיבות
יש לי הרבה חששות מהמקצוע בגלל שבתיכון נסענו לראות מה נעשה מי שיהיה חשמלאי בצבא וממש לא אהבתי מה שאנחנו נעשה (בחיל חימוש)
באפריל 2009 קיבלתי "מנילה" שרשום שלפי נתוני אני בוגר מגמה מקצועית ושאני יכול לנסות להשפיע על שיבוצי באחת מהחיילות הבאים: תקשוב, אוויר וחימוש,לא נתנו לי אפשרויות לתפקידים.
מה עשיתי בנושא הנ"ל?...יותר נכון מה לא עשיתי
התקשרתי למרכז מיטב הם אמרו לי שלא ניתן לקבל מנילה אחרת
שלחתי פקס למדור קד"צ שיבחנו שוב את הבקשה שלי בגלל אותם סיבות שאין לי ציונים טובים ושלא אהבתי – קיבלתי תשובה שלילית שלא ניתן.
לאחר מכן שוב שלחתי פקס למיטב, שהתגלגל חודשיים בין המדורים השונים ,כעבור חודשיים קיבלתי תשובה טלפונית שזה הגיע לדרגים גבוהים ולא ניתן לשנות את שיבוצי.
פניתי ללשכת מפקד מיטב בפקס עם סיפור השתלשלות האירועים , לאחר יום התקשרה אלי מישהי ואמרה שתבדוק זאת שוב ועד היום לא קיבלתי תשובה
שלחתי שוב פקס ללשכת מפקד מיטב,וכשהתקשרתי למיטב לשאול אם הגיע נאמר לי שלא ניתן לשלוח ללשכה פקס על אף שרשום באתר עולים על מדים שניתן .
מול מי דיברתי – ניסתי ,ביקשתי מהם שיתנו לי להיפגש עם מישהו , מפקד ,קצין , אבל הנציגות במרכז מיטב לא יודעות כלום ,ואין אפשרות להיפגש.
עמדת לשכת הגיוס לאורך כל הדרך הייתה שאלה נתוני ובגלל ש"למדתי " את המקצוע שלא ניתן
שלחתי להם תעודות שלי שרואים שהציונים נמוכים
לא הסתרתי שום מידע ,אמרתי להם כל דבר שתרצו אני יביא לכם,אבל הנציגות לא מוכנות להקשיב במרכז
בקשר למה אני רוצה – אמרתי להם שישלחו לי מנילה ואני יבחר אבל לא....כרגיל אצלהם
אין לי סדר עדיפויות כי לא נתנו לי כזה דבר
רק מקצוע.