ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  4U
נושא: לשאלתך
בתאריך: 12/7/2009  12:25

תוכן ההודעה:

שלום לכולם
קיבלתי טופס מהרופא המעניק ליהנחה של 300 שח והייתה שם רשימת חנויות אשר עובדות עם הצבא הלכתי וקניתי משקפיים באחת החנויות ברשימה ושילמתי 1700 שח כאשר 400 שח מהמחיר הכולל הוצאו ממני במרמה ועכשיו הם דורשים עוד 300 שח, העניין בטיפול עורכי דין.
שאלתי היא מי מחליט אילו חנויות עובדות עם הצבא ולמי אני יכול לפנות ולהתלונן ושלכל הפחות להזהיר חיילים אחרים מהחנות הזו
>בהמשך לפנייתך אני מצרף לעזרתך אפשרות לברור שאלתך-לשיקולך:
-----------------------------------------------------------------------

> אני מצטט מפנייתך :
..."קיבלתי טופס מהרופא המעניק לי הנחה של 300 שח והייתה שם רשימת חנויות אשר עובדות עם הצבא .."

>במשך "לדברייך נסה לברר את השאלות הבאות : (1) האם מתן הרשימה לידייך מהרופא אכן בסמכותו (2) ברר בנוגע לטופס עצמו שקבלת מהרופא. (3) האם רשימת החנויות אשר עובדות עם הצבא נכונה ומאושרת עם גורמי המערכת (4) חשוב לבדוק עם קבלת את כל הפרטים הרלוונטים כנדרש .

> כאמור כל זאת בצע יחד ובעזרת ייעוץ מוקד הנציב, להלן הפרטים :

זכותך לפנות בקבילה אל הנציב במישרין וללא התחשבות בדרגתך או בדרגתו או במעמדו של הנקבל. אינך חייב ליידע את מפקדיך או לקבל אישורם להגשת הקבילה.
------------------

יש אפשרות לשוחח עם קצין בנציבות ולהתייעץ, אם הנושא עליו מלינים מהווה עילה לקבילה ואם הוא מצוי בתחום סמכות טיפולו של הנציב.
לשם כך עומד לרשותך קו פתוח כמפורט:

טלפון אזרחי: 03-6977433
בכל יום בין השעות 17.30 : 20.00
יום ו´ בין השעות 8.00 : 13.00
-------------------

נציב קבילות החיילים
פקס 03-6977135
טל´ ענף הפניות 03-6977374

> עוד אפשרות , פנה למוקד מזו"ר, מוקד הרפואה ובקש לקבל את רשימת החנויות אשר עובדת עם הצבא, חשוב שתראה עם זה בדיוק אותו דבר או שחל שינוי שהרופא חלילה לא עידכן (?)
(ועם העובדות רק אז פנה לנציב)

מוקד התלונות של חיל הרפואה
המזו"ר הינו מוקד ראשון מסוגו בצה"ל לזימון, ביטול ושינוי מועד התורים למרפאות המומחים לחיילי צה"ל ולמתן מידע רפואי ומנהלתי לחיילים ובני משפחותיהם.
-----------------

מזו"ר- מוקד זימון תורי ומידע בנושאים רפואיים:
פועל בימים א-ה בין השעות 08:00-22:00
טלפון : 03-9489999 שלוחות 1,2.
-----------------

מוקד התלונות של חיל הרפואה:
פועל בימים א-ה בין השעות 08:00-20:00.
טלפון: 03-9489999 שלוחה 3
פקס: 03-7376348
כתובת : ד.צ 02149, מפקדת קצין הרפואה הראשי, מדור הפניות

מקווה שעזרתי קצת