ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  סתמישהו
נושא: וואו .. כל הכבוד על ההשקעה!
בתאריך: 6/2/2009  15:54

תוכן ההודעה:

דבר ראשון באמת תודה ע-נ-ק-י-ת, על כל התשובות הנ"ל שנתת לי פה, אני חושב שאחד מהם (לפחות) חייב לעזור לי.
רק לא הבנתי דבר ראחד, ואשמח בכל זאת אם תעזור לי בנושא ..
למה לי לפנות לעורך דין, ואיך הוא באמת יכול לעזור לי בנושא של העלאת פרופיל וקבלה למשטרה\צבא בכך שבאמת יעלו לי אותו בזכותו?!
איזה מן עורך דין זה, ודרך מי אני פונה או משיג אותו?!

מה הם האתרים שציינת למטה שיוכלו לעזור לי בהמשך, לא ממש הבנתי .. יש לי כל מיני זכויות והכוונות למיניהם. הקטע הוא שאני בראש אחד ובכיוון אחד - אני ממש רוצה להתגייס למשטרה עם כל הרצון שיש לי.

כמו שנאמר, השגתי את כל, אבל ממש כל האישורים הרפואיים שיש לי!
ניסיתי לפנות שוב פעם אל הצבא, ואמרו לי לשלוח אליהם פקס בכוונה להתגייס ולהשלים את השירות בזמן שנותר לי (שנה ו-11 חודשים).

אתה ממליץ בכל זאת לפנות לאיזה גורם מסויים כגון עורך דין, או מישהו אולי ברדגה גבוהה שיכול לעזור ולתמוך (אם יש מישהו כזה) בנושא הנ"ל ?!

אני אנסה לפנות ליחידת התפ"ר של המילואים (הם עברו לירושלים אגב), אולי שם יוכלו באמת לעזור לי או משהו.

אפנה גם לרן נקש, במידה ואולי יוכל לעזור לי, אבל זה נראה לי רק לאחר שיתגייס או יגייסו אותי (אם בכלל), ואני מעדיף בכל זאת להתגייס ישירות למשטרה ולא לחזור לשירות הצבאי שלי ולהשלים את הזמן שנותר לי, כי זה בכל זאת כמעט שנתיים.
\=

תודה בכל אופן על הכל התשובות, באמת שעזרת לי!
כל הכבוד - אחלה של פורום! קבל ח"ח ..

14:50 | 31/5/2009  לאחר שיחרור 24 רפואי - סתמישהו     
23:54 | 31/5/2009    לשאלתך - 4U    
00:08 | 6/1/2009       אז בעצם .. - סתמישהו    
00:31 | 6/1/2009          לשאלתך - 4U    
08:32 | 6/1/2009             אין לי מילים! - סתמישהו    
15:19 | 6/1/2009                אחרי כל הטלפונים .. - סתמישהו    
04:01 | 2/6/2009                   לשאלתך - 4U    
15:54 | 6/2/2009                      וואו .. כל הכבוד על ההשקעה! - סתמישהו    
22:02 | 6/2/2009                         נ.ב. - אשמח אולי .. - סתמישהו