נשלחה על ידי: גל נושא: נשלח ללא תוכן... בתאריך: 12/3/2008 00:33
תוכן ההודעה:
אהלן, התגייסתי לשריון לפני שבוע עם פרופיל 72 למרות האסטמה היחסית חמורה שלי. עד כה ניסיתי לייפות אותה ולא הראתי כל מיני טפסים וכד´ שהיו כנראה מורידים לי את הפרופיל ל64. כרגע אני די מרוצה ונהנה בשריון אבל החלום שלי כבר כמה זמן היה להגיע ליחידה לא מוכרת בחיל אחר לגמרי. ממש לפני הגיוס ביטלו את המיונים לשנים הקרובות לאותה יחידה באופן רשמי. רק כרגע נודע לי שאם אצליח להוריד פרופיל ולהגיע לבקום כנראה שיצליחו למשוך אותי לשם. אז התכניות שלי כרגע הן להוריד פרופיל ל64 דרך רופא היחידה ביום ראשון שיפנה אותי לוועדה הרפואית, אח"כ לנסות להגיע לבקום (עם טופס 55?) ואז לקוות לטוב.
למישהו יש הערות/הארות/רעיונות??
אני לא רוצה להגיע לבקום אחרי תחילת המסלול בפברואר ואני גם לא רוצה הרבה לפניו כדי שלא יתבלבלו בנתיים..
כמה זמן לוקח להוריד פרופיל? ואיך אפשר להיות בטוחים שירד?
נ.ב.
איך מצליחים ליפול לבקום והאם יש דרך להבטיח את זה?
הדבר שאני הכי מפחד ממנו הוא להוריד פרופיל אבל להתקע בחיל השריון (המ"מ והמפקדים שלי אוהבים אותי וחבר שלי אמר לי שבמצב הזה הם ינסו להשאיר אותי בחיל, אבל האם זה תקף למרות שאני לא אהיה לוחם ולא אהיה קשור אליהם בכלל?)
אני גם לא רוצה להתקע בבקום שבועות עד להתחלת המסלול של היחידה הרצויה בפברואר. אולי לא ירצו לחכות בבקום ויהפכו אותי לנהג בנתיים?