נשלחה על ידי:
אלרגי
נושא: פשוט מאוד, בלי לחץ.
בתאריך: 9/4/2008 02:17
|
|
|
תוכן ההודעה:
1. תרשום מהיום כל דבר שקורה, זמן + תאריך מי אמר מה למי, כולל הפגישה עם הקצין שלך.
2. כשאתה נכנס לקצין הרפואה, אני ממליץ שתיכנס עם מכשיר הקלטה פשוט. ובכל מקרה תבקש שהוא ירשום בכתב, שהוא מבטל לך את הפטורים א´ ב´ ג´ למרות שיש המלצה מרופא מומחה צבאי. ותנסה לגרום לדבר על זה שהקצין שלך מדבר איתו על, בקיצור דברים מפלילים.
3. תפנה לקצין שלך, תסביר לו שאם יש לו בעיה עם חייל ולו פטור לגיטימי כגון שלך, שלא ינסה לבטל את הפטור בדרכים לא חוקיות, אלא שיזמן לך וועדת שבצ"ר, אחת מול מפקד הבסיס, או שישלח אותך לענך מיון רפואי - מקרפ"ר, שם ימצאו לך תפקיד אחר ויביאו לו חייל במקום.
תסביר לו שאת הזמן שזה יקח עד שיקבל חייל במקומך יהיה משמעותית פחות ויותר יעיל מהזמן שיקח לו לשבור אותך אם בכלל.
4. אחרי כל אלה, ואני ממליץ בחום על להסתובב עם הקלטה, עד כמה שזה נשמע אבסרוד וסוריאליסטי, כי יהיו מצבים שבהם זה מילה שלך מול הקצין, ובלי הוכחה מוקלטת חד משמעית הקייס שלך נחשב חלש +.
אז כמו שאמרתי, אחרי כל הדברים האלה, ועם כל החומר המוקלט והכתוב הראוי, תיגש לקבילות ותלמד אותם לקח שגם אתה תרוויח ממנו וגם אלה שאחריך.
אני מדגיש, הקלטה זה כלי חזק, אם תקליט את הקצין רפואה מחרטט אותך, מצהיר שדיברו איתו עליך, שהוא מבטל לך את הפטור למרות שהוא מרופא מומחה צבאי, אולי אף ירחיק לכת ויצהיר שהוא מנצל לרעה את כוחו, זה שווה זהב! אם הוא נותן לך בכתב את ההמלצות שלו, זה גם כלי חזק נגדו.
אם הוא מסרב, תשאל אותו מדוע?משום שהוא עושה מעשה לא חוקי?מדוע הוא מסרב להורות שחור על גבי לבן את מה שהוא עושה בעל פה, מדוע הוא לא רוצה לרשום את זה שהוא מבטל לך את הפטור?
ראית רופא יחידה?היה עדיף אם היית רואה רופא לפני השיחה עם הקצין, ככה אולי היית מצליח לקבל אישור, כלי חזק נגד.
רופא יחידה שמאשר לך את הפטור, מאריך, נותן זמני, ואז מפקד מרפאה שפונה נגדך ואז ככלום נעלמת הבעיה.
יש לך גם את פניות הציבור של חיל הרפואה, ואת כל שאר הערוצים המקובלים.
בהצלחה!
נ.ב
אני מסתובב עם מכשיר הקלטה עלי, בחודשיים האחרונים. עצוב.
|
|
|
|
|
|

|
| 19:09 | 9/1/2008 |
בעיות עם פטורים - בעיות
|
|
| 19:53 | 9/1/2008 | לשאלתך - 4U |