נשלחה על ידי: אלרגי נושא: אני נמצא בעיצומן של התהליכים. בתאריך: 25/7/2008 17:44
תוכן ההודעה:
אצלי הרופא זורם איתי ולא מהסס להביא לי המלצות והפניות, למזלי.
הלכתי לרופא עור בצריפין, שני הרופאים (מילואים + אזרח עובד צה"ל) נכנסו ביחד בכדי לדון בבעיה שלי, אני אובחנתי בקלפן על ידי מבחני מטלית כאלרגי מאוד לחומר בוטילפנול פורמדלדהיד.
אני הגעתי במטרה שיתאימו לי סעיף, כי את התפקיד שלי אני לא יכול לבצע עם נעליים פתוחות. היות והם לא היו בקיאים בדרך הפעולה הצבאית ולא מצאו לנכון להתאים לי סעיף הם המליצו לי לגשת לענף מיון רפואי למיון מחדש. כמו כן, הם הוסיפו בהמלצה שבמידה ויש צורך בחוות דעת נוספת או הרחבה לגבי אופן ההגבלה בעקבות האלרגיה אזי על ענף מיון רפואי להפנותי לפרופ´ אינגבר, מוביל בתחום הדרמטיטיס (בדקתי את זה גם בחיפוש קל בגוגל ואכן נראה כי זהו המצב).
קבעתי אליו תור ל30/11 (!!) ואני מאמין כי לא תהיה לי בעיה לקבל את ההפניה מהרופא יחידה שלי. אבל לכל מקרה קבעתי גם הפנית שר"פ, היות והעניין נוגע להמשך חיינו לא אכפת לי להוציא 800 שקל (שהם הון עתק בשבילי).
הלחישה מוזרה, הרופא רמז למשהו, לאו דווקא מה שאתה חושב. כנראה משהו שקשור לגימלים שלך או משהו כזה. לא יודע הזוי.
תבקש ממנו הפניה, תגיד לו ששמעת על אינגבר ושהוא מומחה בתחום!