ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חיילת
נושא: ובלי קשר:
בתאריך: 28/6/2005  22:58

תוכן ההודעה:

הצבא הוא גוףגדול שמורכב מהמון אנשים.. בתכלס תוריד להם ת´מדים והם אנשים רגילים. אך בגלל שיש להם סמכות וכוח מסויים הם הופכים להיות סליחה על הביטוי מניאקים ומסיבה לא ברורה במקום לבוא לקראת החייל במצוקה או בבעיה , הוא פשוט "ידפוק אותו" כמה שיכול עד שיקבל סיפוק מכך, רק בכדי להראות לחייל למי יש הכוח ומי כאן קובע ומחליט.
לכן הגעתי למסקנהשלא סתם המון חיילים מתאכזבים מצהל.. ומגיעים למצב של שירות ללא "חיים", כלומר מתייאשים מהמצב ומגיעים להרגשה של "למות מבפנים" ולקבל את השירות ככה כמו שזה ללא התנגדות או ניסיון לשנות דברים, ממש כמו בובות ללא רגשות. כי תכלס, באמת, בדוגרי הצבא עובד בפרוטקציות =כמו החיים בחוץ . רק שבחוץ יש לאן לברוח אבל כאן אנחנו חנוקים ממחוייבות, לפחות אני וכמה מהחיילים שאני מכירה.

שים דגש על כך שמצבך הולך ומחמיר..
בתכלס איך זה קשור להודעה שלך לא יודעת..
סתם היה בא לי להגיב ולשפוך..

ובקשר לבעייתך לפי דעתי תעמוד להם בורידים כל שבוע תתקשר ותודיע להם שמצבך מחמיר ואינך עומד בזה. שאתה בתור חובש צריך לטפל בחיילים אבל קשה לך לתפקד בצורה כזו.. שאתה ממתין המון זמן ולא מקבל תשובה..

בקיצור שתהיה בריא והמון הצלחה!!

18:52 | 24/6/2005  זירוז קבלת טיפול - יוני     
11:52 | 7/2/2005    ביטוח בריאות פרטי - אם    
18:56 | 24/6/2005    תוספת פרט ששכחתי לציין - יוני    
22:58 | 28/6/2005       ובלי קשר: - חיילת    
17:07 | 7/8/2005          איזה הודעה דיכאונית... - יוני    
17:45 | 15/7/2005             וואלה.. - חיילת    
23:57 | 15/7/2005                סתם ככה להראות עד כמה הצבא יכול לשגע... - יוני    
23:58 | 15/7/2005                סתם ככה להראות עד כמה הצבא יכול לשגע... - יוני