נשלחה על ידי: 

אלרגי

נושא: תשובה 
	             בתאריך: 7/11/2008  01:34 

| 

| 
              | 

תוכן ההודעה:

שלום צור, אני שמח לשמוע שיש התקדמות בנושא שלך. 
תחילה יש לי שאלה, הפטור הקודם, עם לינת הבית והכל, מכבדים אותו? 

אתה מודע לדרכי הטיפול בבעיה שלך?אתה יודע שמות של תכשירים ומשחות שמביאים לך הקלה מסויימת? 
במידה וכן, פנה לרופא היחידה ובקש שיכתוב לך מרשם לתרופות X וY כי היה לך ניסיון עמם והם מקלות עליך. 

כחבר לבעיית עור (קונטקט דרמטיטיס באזור הרגליים כתוצאה מאלרגיה לשרף בוטילפנול פורמלדהיד - דבק אשר נמצא בנעליים רובם ככולם) אני יודע עד כמה זה מתסכל וקשה. 
מלבד ההופעה החיצונית, היובש, הגירודים הבלתי פוסקים והפציעה של האזורים הנגועים זה פשוט עינוי יומיומי!!! 
אל תשכח להדגיש זאת בפני הרופא במרפאה, אתה יכול לבוא אליו בנימה ביקורתית משהו (בעדינות), היו תקופות שהייתי נורא מתוסכל מהנושא. 

אני מאמין כי רופא העור שכח לציין דרכי טיפול ו/או כי אין דרכי טיפול יעילים במקרה הנ"ל. 
אתה יכול לקבוע אליו תור נוסף, תבקש עוד הפניה מרופא היחידה ותגיד שאתה רוצה להתייעץ עימו בקשר לדרך טיפול/הקלה מסויימת. 

אתה לא אמור לשלם על התכשירים מכספך, מרשמים של הרופאים המטפלים בך אמורים לכסות את רוב התכשירים. בהמשך בועדה הרפואית יחליטו אם תוכל להמשיך לשרת בתנאים ובמצבך, וכן מהם ההגבלות שצריכות לחול עליך. 

אני מציע שתעשה חיפוש בגוגל על הבעה שלך (נתקלתי בה כאשר חיפשתי מידע על שלי), תקרא תחכים ותלמד. 
בהצלחה, תעדכן.
                | 

| 

| 
    | 

| 
              | 

| 

| 08:03 | 7/1/2008 | 

שאלה בבקשה-החמרה רפואית - צור     
                 | 

|