ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  גם אמא
נושא: לאמא של חייל
בתאריך: 8/8/2010  19:14

תוכן ההודעה:

אני כול כך מבינה את מה שאת עורבת. גם אני חוויתי חוויה דומה עם הבן שלי . בני משרת כטירון בקרבי וסובל מכאב גב ורגל מאוד חזקים שנגרם לו בזמן טירונות, וזה הגיעה למצב שהוא לא הצליח לעמוד על הרגל הלכנו איתו למיון ושם פשוט נפנפו אותנו שאין לו כלום . עד שלא התחלתי לבכות ולבקש שהטפלו בו הם לא רצו לגעת ובו ורצו להחזיר אותו חזרה לשרות. לבסוף סיפחו אותו למאור וגם שם הם לא ממהרים לטפל בגלל הבדיקות היקרות שהוא צריך לעבור. כנראה יש לו פגיעה עצבית. מה שקורה בבית חולים עם החיילים זה שהרופאים במיון לא מוכנים לקחת אחריות על החיילים ומעדיפים שהצבא יטפל בהם. וגם בצבא הטיפול הרפואי הוא במצב רע מאוד אין רופאים כמו שצריך. תורים ארוכים לרופא. בני הגיעה לבדיקה אצל מומחה וקיבל שעה לגיעה ישב שעות בתור כי את המפקדים מכנסים קודם ומקבלים שרות vip וזה בסדר. אנחנו כהורים צרכים לעשות משהו זה לא יתכן שכך יתיחסו לילדים שלנו זה הדבר הכי יקר לנו, הרי את הצבא הם יסימו אחרי תקופה אבל את הנזקים אנחנו כהורים נצתרך לטפל . הרבה בריאות והחלמה מהירה.

05:59 | 8/4/2010  יחס בית חולים... - אמא לחייל     
19:14 | 8/8/2010    לאמא של חייל - גם אמא    
11:11 | 18/8/2010    לא מדוייק - חיים